Percheziţii la firme şi persoane suspectate de evaziune de 20 milioane de...

Percheziţii la firme şi persoane suspectate de evaziune de 20 milioane de euro

1
DISTRIBUIȚI

politia generice mascati descinderi 01_resize

Procurorii şi poliţiştii fac, în această dimineaţă, 121 de percheziţii în Bucureşti şi judeţele Braşov, Ilfov, Prahova, Vâlcea, Dâmboviţa şi Giurgiu, la firme şi persoane suspectate de spălare de bani şi evaziune fiscală de aproximativ 20 de milioane de euro. Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti au emis 80 mandate de aducere, persoanele suspectate în acesată cauză urmând să fie audiate, potrivit Mediafax.

Percheziţiile sunt făcute la locuinţele suspecţilor şi la sediile unor societăţi comerciale, într-o cauză în care se fac cercetări pentru evaziune fiscală şi spălare a banilor, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 20 de milioane de euro, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Tribunalului Bucureşti. La acţiune participă procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, peste 900 de poliţişti, precum şi inspectori antifraudă de la Direcţia Generală Antifraudă Fiscală.


Activităţile din cadrul anchetei sunt efectuate cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

1 COMENTARIU

  1. Ce evaziune fiscala ? Eu am inteles ca ministrul Chitoiu in tandem cu vamesul Diaconu au eradicato si de aceea au desfiintat Garda Financiara ! Pai, acum, cu atatia vamesi si „debutanti” profesionisti in noua structura Antifrauda, care ataca „tintit” marile domenii ale evaziunii, cu o eficienta „dezarmanta” pentru crima organizata si cu exemple zilnice gen „Caracatita”, cu sute de evazionisti dati pe mana Parchetelor, mai avem cazuri de evaziune ? Credeam ca, sfatuit de Blanculescu „Trompeta” (sopnsorizat de Gold Corporation), Ponta a intels ca reducand numarul celor care constata faptele se reduce proportional si evaziunea ? Aiurea ! Mai au de desfiintat Politia, Parchetele si Justitia si dupa aceea, intradevar, nemaiavand cine constata, nu vom mai avea evaziune. Suntem aproape, nu-i asa ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.