Percheziții la Primăria Slobozia şi la locuinţele unor persoane suspectate de şantaj...

Percheziții la Primăria Slobozia şi la locuinţele unor persoane suspectate de şantaj şi cămătărie. Ce persoană importantă este vizată

0
DISTRIBUIȚI

perchezitii

Poliţiştii de la IPJ Ialomiţa fac zece percheziţii, în această dimineaţă, la Primăria Slobozia şi la locuinţele unor persoane suspectate de şantaj, cămătărie, înşelăciune, fals şi uz de fals.


Percheziţiile din municipiul Slobozia vizează şase persoane suspectate că, în cursul anului 2013, ar fi comis mai multe infracţiuni de cămătărie, şantaj, fals, uz de fals şi înşelăciune, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române, citat de Mediafax.

La finalizarea percheziţiilor, suspecţii vor fi duşi la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, pentru cercetări. Surse apropiate anchetei au declarat că una dintre percheziţii are loc la Primăria Slobozia, printre persoanele vizate în cadrul anchetei fiind şi primarul municipiului, Alexandru Stoica. Anchetatorii suspectează că s-au folosit ştampilele Primăriei Slobozia pentru înmatricularea mai multor autoturisme de lux.

La percheziţii participă peste 70 de poliţişti de investigaţii criminale şi ordine publică, precum şi luptători SAS din cadrul IPJ Ialomiţa şi Călăraşi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia. Acţiunea a fost sprijinită de Direcţia Operaţiuni Speciale şi Direcţia de Informaţii şi Protecţie Internă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.