Ponta: E o mare nedreptate ca Năstase să fie hăituit o viaţă...

Ponta: E o mare nedreptate ca Năstase să fie hăituit o viaţă întreagă de sistemul lui Băsescu

1
DISTRIBUIȚI

ponta_nastase_ziuaveche_ro_64025900

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că este o mare nedreptate ca Adrian Năstase să fie hăituit o viaţă întreagă de „sistemul lui Traian Băsescu”, având în vedere toate lucrurile „bune şi importante” pe care fostul premier le-a făcut pentru ţară.

„Am şi vorbit cu domnia sa.


Cred sincer că pentru toate lucrurile importante şi bune pe care domnia sa le-a făcut pentru România, ideea de a fi hăituit o viaţă întreagă de sistemul domnului Băsescu este o mare nedreptate”, a spus Ponta, întrebat ce mesaj are pentru Năstase.

Liderii PSD care s-au reunit, luni, la prima şedinţă a BPN al PSD din2014, i-au transmis mesaje de susţinere fostului preşedinte al partidului Adrian Năstase, arătând că îi ţin pumnii, că sunt alături de el şi că se roagă la Dumnezeu să îi fie bine şi să-l ajute.

1 COMENTARIU

  1. dnu.Ponta cand este vorba de voi este nedreptate cand e vorba de p’ulime totul este in regula,frumos ar fi sa va abtineti dar va e frica de va ccacati pe voi ca lucrurile se misca in justitie,oricum Basescu este cel mai tare judecator din Romanica,cel mai tare marinar,cel mai manipulator(manipuleaza si membrii comunitatii europene si pe Angela Merkel si pe ambasadorul USA la Bucuresti si pe cel din UK,mai precis este seful Europei) Pontalaule nu te auzi ce vorbesti???in toate partidele sunt hoti dar multi nedovediti,acum avem onoarea sa vedem unul dovedit din nou ;ce ma bucur :-))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.