Prima confirmare pentru Jazz TM! Cine este artistul de renume mondial care...

Prima confirmare pentru Jazz TM! Cine este artistul de renume mondial care va urca pe scena festivalului

2
DISTRIBUIȚI

Anoushka-Shankar-rhodiesworld.2jpg

Primăria Timişoara a făcut public numele primului artist care va urca pe scena JazzTm, la cea de-a doua ediție a festivalului timișorean.


Este vorba despre artista Anoushka Shankar, sitaristă și compozitoare, numită Femeia Anului în 2003, nominalizată la trei Grammy-uri și câștigătoarea premiului Best Artist din partea Songlines. Fiica celebrului Ravi Shankar și soră a nu mai puțin celebrei Norah Jones, cântăreaţa a fi prezentă pentru prima dată în România. “Îmbinând genuri precum muzica indiană, jazz, electronica, flamenco și muzica clasică, Anoushka Shankar a dovedit că este unul dintre cei mai importanți exponenți ai cross-overului. A colaborat cu artiști precum Norah Jones (sora ei vitregă), Sting, Lenny Kravitz, Thievery Corporation, Joshua Bell, Herbie Hancock, Buika, Nitin Sawhney și în numeroase ocazii cu tatăl ei, Ravi Shankar”, informează municipalitatea. Anoushka Shakar va urca pe scena JAZZ Tm în data de 11 iulie 2014. Vă reamintim că festivalul va avea loc în intervalul 11 – 13 iulie la competiţie cu consacratul festival de la Gărâna.

 

2 COMENTARII

  1. S-a spus ca au fost semnate conrtactele, asta inseamna ca se cunosc aproape toti artistii care vor urca pe scena. De ce se anunta numai unul singur ?
    Anoushka Shankar este o muziciana buna, dar ca eamai sunt cel putin 50-60 de muzicieni din SUA, asa ca nu este cazul sa cadem pe spate ca vine sora lui Norah Jones…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.