Primăria Timişoara organizează licitaţie pentru elaborarea strategiei culturale. Cât costă şi când...

Primăria Timişoara organizează licitaţie pentru elaborarea strategiei culturale. Cât costă şi când ar putea fi gata proiectul

0
DISTRIBUIȚI

timisoara culturala50

Primăria Timişoara anunţă că a fost lansată licitaţia publică pentru dezvoltarea strategiei culturale pentru Timişoara şi organizarea a trei dezbateri publice pe tema Capitală Culturală Europeană din cadrul proiectului MIS-ETC Code 1393- Cultural Policy as a Tool for Community and Regional Development. Termenul de depunere al ofertelor este data de 13 februarie 2014, ora 10, la sediul Primăriei Municipiul Timişoara, la Direcţia de Comunicare.


Valoarea proiectului este de 26.000 de euro cu TVA, iar de reuşita demersului poate depinde succesul Timişoarei în lupta pentru titlul de Capitală Culturală Europeană.

În vara acestui an edilul şef Nicolae Robu anunţa că „primăria are un proiect în colaborare cu Institutul Intercultural prin care vrem să elaborăm strategia culturală 2014 – 2024. Avem nevoie de o strategie, ne este necesară pentru a acţiona în mod coerent pentru aceşti ani, dar ne este necesară şi la dosarul de candidatură pentu poziţia de capitală culturală. Facem un sondaj în această perioadă. 1.100 de oameni vor fi contactaţi de un număr de operatori care le vor pune un număr de întrebări privind agenda culturală, aşteptările, îi rog pe timişoreni să răspundă cu seriozitate acestor întrebări”. Alina Pintilie şefa Direcţiei de Comunicare din Primăria Timişoara a explicat că, dacă licitaţia decurge fără probleme, strategia ar putea fi elaborată până la finele lunii septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.