Primarul Timişoarei nu vrea ca persoanele fizice să îşi închirieze locuri de...

Primarul Timişoarei nu vrea ca persoanele fizice să îşi închirieze locuri de parcare lângă locuinţe. Motivul pentru care refuză afacerea pe care o consideră profitabilă

6
DISTRIBUIȚI

parcare-modex-5

Exasperaţi de lipsa locurilor de parcare, timişorenii vin cu propuneri. În urmă cu două zile Poliţia Locală anunţa că a amendat un timişorean care a rezervat pentru el şi vecinii săi locuri de parcare prin vopsirea cu spray a carosabilului, pentru ca mai apoi să mute cu forţa maşina unui vecin care a parcat „neregulamentar”. Se pare însă că bărbatul sancţionat nu este singurul cu o astfel de idee.


Primarul Nicolae Robu a confirmat faptul că a primit mai multe propuneri de la timişoreni care ar fi vrut, contra cost, să îşi rezerve spaţii de parcare. Deşi admite că ideea nu este una deloc rea şi că banii obţinuţi de Primăria Timişoara din concesionare ar prinde bine la bugetul urbei de pe Bega, edilul a respins ofertele. Explicaţia sa este una simplă – şoferii ar fi puşi pe drumuri în căutarea inutilă a unor locuri de parcare, dacă cele libere nu ar putea fi utilizate din cauza faptului că sunt rezervate. Deşi persoanele fizice nu pot să-şi închirieze locuri de parcare, în schimb persoanele juridice pot să facă lucrul acesta.

6 COMENTARII

  1. nu mi se pare corect deoarece eu ca locatar stau mai mult acolo decat persoanele juridice asta se numeste discrimunare si trebuie dat an judecata ptr asa cv primaru timisoarei ce persoanele juridice au 2 perechi de coarne ?

  2. Si daca s-ar aproba o asemenea propunere, prin HCL, cine poate garanta ca locul platit de cineva, va fi liber cand se va intoarce la domiciliu? Doar simpla marcare a numarului pe acel loc? Nu cred!

  3. cum la cluj si alte orase e posibil iar la noi NU, cele mai multe taxe luati de la soferi ce avantaje au ei, RCA, ROVINIETA,IMPOZIT,TAXA IN CARBURANT,TAXE DE INAMTRICULARE DE TIMBRU DE MEDIU, o simpla parcare si un drum dezapezit

  4. cosider buna parerea dom.primar deoarece sunt locuri de parcare putine si masini mult mai multe,cum se poate rez. problema unde de exp. parcarea e ptr.10 masini si in bloc sunt 30 de masini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.