Raresh, unul din cei mai reprezentativi DJ români în străinatate, mixează la...

Raresh, unul din cei mai reprezentativi DJ români în străinatate, mixează la o petrecere în hală

0
DISTRIBUIȚI

raresh2

Binecunoscutul membru al proiectului muzical [a:rpia:r], Raresh, este invitatul unei petreceri speciale care va avea loc în 8 februarie, la halele Fructus, evenimentul pus la cale de cei de la nightclubber.ro iscând deja un interes deosebit în rândul fanilor muzicii electronice.

Raresh, pe numele său adevărat Iliescu Rareş Ionuţ s-a născut pe data de 13 august 1984, în Bacău, oraş care îi va cunoaşte primul stilul său muzical. A debutat la vârsta de 15 ani în Club XXL, iar în luna decembrie a anului 2001 a devenit rezidentul singurului club exclusiv de muzică electronică din Bacău, numit Zebra. Doi ani mai târziu, s-a mutat la Bucureşti, unde a început să fie invitat la o serie de petreceri cu ştaif. Seturi de warmup pentru nume ca Hernan Cattaneo, Deep Dish sau Phil Thompson (Moonface) l-au făcut să-şi petreacă mai toate weekend-urile la pupitru.


Urmează apoi seria The Mission care i-a oferit şansa de a mixa alături de Timo Maas, Tiesto, Paul Oakenfold. Fiind însă „cel mai mic” dintre toţi, nu avea cum să crească decât dacă putea să mixeze.

Așa începe perioada de afirmare în toată ţara, Raresh mixând în renumite cluburi din Timişoara, Baia Mare, Galaţi, Bacău, Iaşi, Suceava, Ploieşti, Sibiu, Craiova şi Constanţa. Succesele se concretizează în câştigarea premiului pentru cea mare ascensiune în România în 2004 în cadrul premiilor Nights.ro. Revelionul 2005 i-a oferit prima ieşire din România, drept pentru care a mixat în clubul Hard Rock Cafe din Sharm el Shaik, Egipt. Un an mai târziu, ocupă locul 6 în topul celor mai buni DJ-i români, pentru ca în 2007 şi 2008, Raresh să fie votat “cel mai bun DJ român”.

Alături de Pedro şi Rhadoo, face parte din proiectul muzical [a:rpia:r], nume ce a devenit, cu timpul un brand în lumea clubbing-ului. Cu rezidenţe în Ibiza şi gig-uri pe tot globul, Raresh este unul din cei mai reprezentativi români în străinatate în materie de muzică electronică. Anul trecut, Raresh a mixat în Belgia, Rusia, Germania, Franţa, Marea Britanie, Portugalia, Italia, Ucraina, Slovenia, Ibiza, Statele Unite Ale Americii, Belgia, Emiratele Arabe Unite, iar în data de 7 ianuarie în acest an a fost invitatul special al unei petreceri din Mexic. Alături de el, la pupitrul tehnic al petrecerii din Timișoara, de la ora 23.00, se vor mai afla Crihan, Zefzeed şi Nazo. Accesul persoanelor sub 18 ani la acest party va fi interzis, iar biletele de intrare costă 20 de lei până la miezul nopţii şi 30 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.