Real-ul din Șagului s-a metamorfozat în Auchan

Real-ul din Șagului s-a metamorfozat în Auchan

0
DISTRIBUIȚI

auchan sagului05_resize

Auchan deschide joi la Timișoara al doilea hipermarket, în locul fostului hypermarket Real din Calea Șagului, care a fost  rebranduit într-un timp record, de numai 10 zile, potrivit oficialilor companiei.


Pentru a face magazinul mai accesibil timișorenilor, RATT au modificat traseul liniei de autobuze 33 barat, care, ajung de acum și în parcarea noului Auchan de pe Calea Șagului.

Auchan Sud este ceva mai mare decât cel din mall (având o suprafaţă netă de vânzare de 7.500 de mp) și oferă o gamă completă de produse (peste 50.000) alimentare și nealimentare, dar și electronice la prețuri reduse, într-un sector special alocat. O atenție aparte a fost acordată sectorului pentru copii și nou-născuți. Magazinul are 37 de case de marcat și 720 de locuri de parcare.

Potrivit oficialilor companiei, Auchan Sud a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie, gastronomie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.