Scandal în familia țărăniștilor: de ce nu a venit Orza la conferința...

Scandal în familia țărăniștilor: de ce nu a venit Orza la conferința de presă a PNȚCD anunțată chiar de el

0
DISTRIBUIȚI

orza-si-ciuhandu-640x480

Consilierul local PNȚCD Adrian Orza nu mai ocupă, de la începutul lunii decembrie 2013, funcția de președinte al PNȚCD Timișoara. Președintele organizației județene, Valentin Moldovan, neagă faptul că ar fi fost o ceartă între cei doi, ci a precizat că lui Adrian Orza i-a expirat mandatul la biroul municipal. Nu de aceeași părere este fostul viceprimar al Timișoarei, care s-a arătat vizibil iritat când l-am întrebat telefonic ce s-a întâmplat.


“Întrebați-l pe domnul Moldovan, el vă poate spune. Nu mai am nicio funcție în partid, sunt consilier local și am datoria față de timișorenii care m-au votat să-i reprezint până la finalizarea mandatului”, ne-a răspuns Adrian Orza. Consilierul local ar fi trebui să apară astăzi în fața presei ca să vorbească despre diferite probleme locale, dar a fost „contramandat” de colegii săi din partid, care și-au făcut prezența la sediul PNȚCD în locul său. “Domnul Moldovan mi-a spus să nu mai vin pentru că are el de discutat alte probleme”, ne-a explicat Orza.

Valentin Moldovan a dorit să organizeze conferința de presă ca să vorbească despre alegerile europarlamentare și a anunțat că PNȚCD Timiș își dorește să candideze independent, și nu într-o alianță. În ceea ce privește candidații, președintele PNȚCD Timiș nu a dorit să facă public niciun nume, pe motiv că “încă nu se știe cine va candida, este posibil să candidez și eu, e posibil să candideze și domnul Orza. E prematur să vorbim, sunt probleme care țin de notorietatea candidaților, de susținerea lor financiară”. Adrian Orza a luat foc în momentul în care a auzit că Vasile Moldovan i-a rostit numele și i-a transmis “să nu mai vorbească în numele meu. Nu am vrut și nici nu o să vreau să candidez la alegerile europarlamentare, nu m-au interesat niciodată”. Tot astăzi a fost prezentat presei și președintele interimar al PNȚCD Timișoara, farmacistul Florin Mihok.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.