SCANDALOS Neta Şaptebani, cea care a deconspirat descinderile DNA de la Moraviţa,...

SCANDALOS Neta Şaptebani, cea care a deconspirat descinderile DNA de la Moraviţa, numită într-o funcţie importantă din sistemul vamal

8
DISTRIBUIȚI

vames 100

Tactica paşilor mărunţi dă rezultate pentru celebra Neta Şaptebani, aceasta ocupând de ieri o funcţie importantă în sistemul vamal românesc. Vă reamintim că Neta Şaptebani a fost interceptată în timp ce-l avertiza pe vameşul Mihnea Feneşan că urmează o operaţiune DNA în vama Moraviţa, acesta fugind din ţară. ” La Orăştie, nu la Oradea, sunt cazaţi 100 de bucăţi de la “Dana” şi de la alţii.(…)Mâine va fi acţiunea, acum, exact, nu ştiu să-ţi spun.(…)Că o ia pe Caraş prima dată..Că o ia pe Caraş, că acolo se despart, unii o iau pe Deva, unii o iau pe Caransebeş, Oţelu Roşu, Reşiţa. (…)Şi se duc în partea cealaltă şi o parte vin încoace, nu ştiu, da acolo sunt toţi”, i-a spus Neta Şaptebani. Conexiunile acesteia duceau spre  chestorul Ion Târsănoagă din IGPF, naşul fratelui Netei care este poliţist de frontieră.


În dosarul disjuns după trimiterea în judecată a loturilor Moraviţa, procurorii DNA au decis că Neta Şaptebani să fie cercetată pentru favorizarea infractorului, dar ancheta a rămas, pânp acum, în coadă de peşte.

În 2012, a obţinut transferul la vama aeroportului”Traia Vuia” din Timişoara în locul lui Ioan Chincea, acuzat de DNA pentru luare de mită. Nu a stat prea mult la serviciu pentru că a intrat din nou în concediu. De ieri, Neta Şaptebani a fost numita ca adjunct al punctului de vamă de la aeroportul timişorean. Gabriel Moldovan, şeful vămilor din vestul ţării şi finul deputatului PSD Gheorghe Ciobanu, a confirmat numirea, declarând pentru PRESSALERT.ro „a venit, într-adevăr, ieri, o numire pentru Neta Şaptebani de la nivel central. Bine-nţeles că am fost întrebaţi şi i-am dat OK-ul. Printre altele şi pentru calităţile profesionale. Nu a avut probleme la evaluări.Nu ştiu să aibă probleme cu DNA-ul”.

8 COMENTARII

  1. Cati adjuncti are rahatul ala de vama de la aeroportul lui Traian Vuia?Sau cineva a fost pus pe linie moarta?Ale dracu de evaluari,auzi „calitati profesionale”!?!l

  2. Milan Gubic plănuia să-şi ia un elicopter ca să vină la lucru !!! şi se lăuda cu protecţia unui important şef din IGPF!?!Cine oare era acel sef IGPF?

  3. Rusinos! Sotii saptebani sunt cele mai mari gunoaie posibile pe acest pamant! Cum dtequ se face ca tot gunoaiele ajung in functile cheie pe salarii de zeci de mi de lei…in toata vama si politia de frontiera din tara asta chiar nu exista oameni mai competenti decat cuplul de spagari saptebani! Rusine DNA fiindca sotii saptebani se bucura inca de libertate! Locul e in puscarie si confiscata toata averea! Bine ca arestati toti paduchii cate au sef pe nenorocitii saptebani….exista o vorba din popor „cum e turcul asa-i si pistolul! Arestati in pwla mea odata turcul nu ne mai aruncati praf in ochi cu stifturi de pistoale carpati

  4. Rusinos! Sotii saptebani sunt cele mai mari gunoaie posibile pe acest pamant! Cum drequ se face ca tot gunoaiele ajung in functile cheie pe salarii de zeci de mii de lei…in toata vama si politia de frontiera din tara asta chiar nu exista oameni mai competenti decat cuplul de spagari saptebani! Rusine DNA fiindca sotii saptebani se bucura inca de libertate! Locul lor e in puscarie si confiscata toata averea! Bine ca arestati toti paduchii care au sef si drept exemplu pe nenorocitii de cuplu saptebani (Neta Saptebani si Cristinel Saptebani)….exista o vorba din popor „cum e turcul asa-i si pistolul! „Arestati in pwla mea odata turcul si nu ne mai aruncati praf in ochi cu stifturi de pistoale carpati

  5. BRAVO! toti prostii ,hotii ,coruptii ,incultii sun promovati .culmea este ca trebuie adusi te miri de unde ,de parca TIMISOARA nu are prostii ei .

  6. Lepra asta, pardon VARANUL, de saptebani tot timpul a fost acolo unde s-a muls …
    Doamne Doamne , speram sa se mai schimbe ceva in frontiera asta dar …nik, acelasi teatru ieftin cu alti actori.
    Se tot vorbeste ca o sa vina iar elicopterele pt o alta tura de „afaceristi” dar dupa cum pare istoria nu se va mai repeta .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.