Secretarul general al Senatului, arădeanul Ovidiu Marian, a demisionat. Vezi motivul

Secretarul general al Senatului, arădeanul Ovidiu Marian, a demisionat. Vezi motivul

0
DISTRIBUIȚI

ovidiu_marian

Secretarul general al Senatului, fostul senator de Arad Ovidiu Marian, şi-a depus, astăzi, demisia din această funcţie, el spunând însă că i s-a propus şi ar putea accepta sa devină secretar general adjunct. Ovidiu Marian a declarat, pentru Mediafax, că şi-a depus demisia la secretariatul instituţiei, urmând ca aceasta să intre în vigoare la data de 3 februarie.


Întrebat despre motivele acestei decizii, Ovidiu Marian a invocat „motive personale”, fără să facă declaraţii suplimentare.

Marian a spus, totuşi, că ar putea să ocupe poziţia de secretar general adjunct al Senatului, din 3 februarie. „Mi s-a propus această funcţie şi probabil că o voi accepta”, a spus Marian. Ovidiu Marian a fost senator de Arad ales în 2008 pe listele PDL, iar în 2012, înainte de alegerile parlamentare, s-a înscris în PNL. El a candidat în Colegiul senatorial nr. 1 Arad, dar nu a obţinut mandatul de senator. Până în 2008, Ovidiu Marian a ocupat diverse funcţii în administraţia locală din Arad, între care director la Gospodăria Comunală şi director în Primăria Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.