Solicitare pentru Burkaş în dosarul crimei de la Sinersig: ” Câţi mai...

Solicitare pentru Burkaş în dosarul crimei de la Sinersig: ” Câţi mai mulţi ani să-i daţi, să-i putrezească în închisoare carnea, cum i-a putrezit copilului meu” UPDATE Pedeapsă mărită

1
DISTRIBUIȚI

sergiu burkas mascati 2

Scene sfâșietoare, astăzi, la Curtea de Apel Timișoara, unde s-a judecat apelul la sentinţa tribunalului prin care Sergiu Burkaş a fost condamnat la 18 ani închisoare pentru omor deosebit de grav. Vă reamintim că anul trecut, în 12 ianuarie, lugojeanul Cristian Ursulescu, de 23 de ani, a fost găsit cu gâtul tăiat la marginea pădurii de la Sinersig, polițiștii ajungând la Burkaș după ce mașina victimei, un BMW, a fost găsit vândut în Timișoara. După sentinţa Tribunalului Timiş a făcut apel toată lumea – Burkaş, procurorii şi familia celui ucis, cu toţii fiind nemulţumiţi de hotărâre. Avocatul lui Burkaş a încercat să mai câştige timp pentru clientul său, susţinând că a fost angajat doar ieri. Instanţa a respins solicitarea, motivând că inculpatul a mai avut un termen şi se încearcă tergiversarea cauzei.


Apărătorul a cerut recuzarea completului de judecată pe motiv că „îi îngrădiţi clientului meu dreptul la apărare şi mie dreptul la muncă”. Până la judecarea recuzării, instanţa a continuat procesul, iar dacă solicitarea avocatului se va admite, toate hotărârile luate vor fi anulate.

Mama victimei a întrebat plângând instanţa „victimelor cine le face dreptate? Doar ei au drepturi, care omoară oameni. Oare ce va face când va ieşi afară, fără serviciu, fără casă, fără nimic? O va lua de la capăt? Vă rog să-i majoraţi pedeapsa cel puţin cu vârsta copilului meu pe care nu mi-l mai aduce nimeni înapoi. Nu am cerut niciun leu despăgubiri pentru nu vreau decât să plătească în faţa legii. Niciun câine nu laşi să moară aşa. Şi când loveşti un câine te opreşti şi lăcrimezi, nu-l laşi în câmp cum l-a lăsat el pe copilul meu. Câţi mai mulţi ani să-i daţi, să-i putrezească în închisoare carnea, cum i-a putrezit copilului meu”. Avocatul a cerut o pedeapsă mai mică, acelaşi lucru susţinându-l şi Burkaş care a afirmat în faţa instanţei că „nu înţeleg cum am fost condamnat. Am luat acea maşină de la băiatul acela, dar asta nu însemnă că l-am omorât. Am fost închis pe declaraţii date de persoane care nu au simţul realităţii”. Instanţa a rămas în pronunţare, Burkaş părăsind sala de judecată vociferând la adresa judecătoarelor din complet.

UPDATE Curtea de Apel Timişoara a admis apelurile Parchetului şi familiei victimei şi a mărit pedeapsa pentru Sergiu Burkaş de la 18 la 24 ani de închisoare.

1 COMENTARIU

  1. e din clanu torj si mirtru trebuie arestat si resu clanului …..sunt niste zdrente bat la comanda ..bani cu camata …spargeri la comanda, jafuri ….taxe de protextie…Mitru a fost unul din capuri in clanu torj el dicta ce se face fara el nu face nimeni nimic …..na daca tot vorebsti mitrule ca eu sunt sifon ca sa ai de ce sa ma faci sifon….Mitrule ai fetita o sa plateasca ea tot ce ai facut tu ….dumnezeu e sus si vede ..boschetar de complex

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.