Spargere de 100.000 de euro, la o fabrică de mobilă din Lugoj....

Spargere de 100.000 de euro, la o fabrică de mobilă din Lugoj. Vezi cum au acţionat hoţii

2
DISTRIBUIȚI

spargere lugoj

Sediul din Lugoj al unei firme care produce mobilă a fost prădat, azi noapte, alarma dându-se în această dimineaţă când angajaţii au observat că a dispărut un seif din unul dintre birouri.


Casa de valori nu era încastrată în zid. După ce au fost anunţaţi, poliţiştii au început cercetările la faţa locului şi au stabilit că autorii au pătruns prin forţarea unei ferestre de la un birou.

În încercarea de a găsi hoţii, anchetatorii au adus şi un câine de urmă. Camerele de supraveghere nu au surprins nimic pentru că nu sunt dotate cu infraroşu, iar paznicul susţine că nu a auzit nimic suspect. Conform Poliţiei Timiş ” în caseta metalică se afla o sumă de bani în lei şi euro, precum şi câteva bijuterii din aur (3 lănţişoare, 2 brăţări, 3 inele şi un ceas bărbătesc). Prejudiciul este estimat la peste 100.000 de euro, urmând a fi stabilit cu exactitate în urma cercetărilor”. Cercetările sunt continuate pentru identificarea celor care vor fi acuzaţi de furt calificat.

De asemenea poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică –Compartimentul Sisteme Tehnice de Securitate verifică dacă administratorul a respectat legislaţia privind paza obiectivelor, bunurilor , valorilor şi persoanelor.

sursa foto lugojonline.ro

2 COMENTARII

  1. Astia din politie cand nu stiu ce sa faca intr-un caz grav de jaf, amendeaza PARTEA VATAMATA pt.diverse aiureli. Pai daca aceasta firma avea si paznic(care nu a auzit nimic) si camere de supraveghere,cum sa-i amendezi ? Ridicol si penibil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.