Super afacere: locuințe cu trei camere executate silit pentru 26.000 de euro

Super afacere: locuințe cu trei camere executate silit pentru 26.000 de euro

1
DISTRIBUIȚI

bani-banca

O afacere interesantă la care poate se gândesc prea puțini e achiziţionarea apartamentelor executate silit și scoase, astfel, la vânzare.


În momentul de față, pe piață apartamentele executate, cu trei camere, din Timișoara, se vând cu un preț de aproximativ 30.000 de euro, arată analiștii imobiliari.

În Timișoara, Smarthousing scoate la vânzare un apartament cu trei camere la casă, la un preț de 118.713 lei (aproximativ 26.500 de euro). Imobilul este situat pe strada Gheorghe Țițeica, în cartierul Freidorf, are o suprafață utilă de 69 de metri pătrați și include o cotă indiviză de teren de 270/540 de metri pătrați.

În zona de sud-vest a Timișoarei, în apropiere de Gara de Vest, un alt apartament, dar cu patru camere are un preț de pornire de 35.200 de euro. Locuința are o suprafață utilă de 106 metri pătrați și este listată pe imobiliare.ro de OTP Real Estate Services.

1 COMENTARIU

  1. Baietilor !!! Strada Gheorghe Titeica se regaseste in Timisoara in cartierul Crisan, vecin cu cartierul Ghiroda Noua. Strada perpendiculara pe Valisoara si paralela cu strada Bobilna care da in Calea Lugojului

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.