Sursă de finanţare pentru spitalul de copii pierdută, identificată de consilierul PDL...

Sursă de finanţare pentru spitalul de copii pierdută, identificată de consilierul PDL Sandu Ştefan

1
DISTRIBUIȚI
stefan sandu si simion mosiu07
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Construcţia unei noi aripi la Spitalul de Copii din Timişoara, proiect iniţiat de deputatul PSD Sorin Grindeanu în campania electorală, a încins spiritele în Timișoara, în ultimul an.


Săptămâna trecută pesedistul acuza acutorităţile locale că şi-au bătut joc de banii primiţi de la Guvern în 2013 pentru că lucrarea nu este încă licitată, iar viceprimarul Dan Diaconu răspundea că Timişoara nu ar fi putut folosi banii primiţi de la guvern. Subiectul fierbinte a fost abordat şi de opoziţie. Consilierul PDL Sandu Ştefan a comentat pe pagina sa de Facebook că „se discută mult în jurul banilor primiţi, ba primţi tardiv, ba necheltuiţi pentru proiectul Spitalul de Copii. Despre ce sumă vorbim? 5 milioane de lei. Altfel spus, cam tot atât cât a costat transportului gratuit din decembrie. Nu era mai potrivit ca USL să lase gratuităţile deoparte şi să pună acei bani la proiectul spitalului? Nu de alta, dar, ca să dovedească şi prin fapte, nu doar din vorbe ca acel obiectiv este cu adevărat important pentru ei şi dincolo de campania electorală! Mă surprinde nonșalanţa cu care toţi reprezentanţii USL defilează cu acest subiect extrem de popular, dar evită să facă paşii concreţi pentru punerea lui în practică”.

1 COMENTARIU

  1. si nu are dreptate? BA DA, ARE!!! intre aburelile servite zilnic de robu si aburerile parlamentarilor usl venite asa, la cate doua trei luni sa nu-i uite lumea, adevaratele proiecte se pierd, binenteles din cauza incompetentei crase de care da dovada actuala administratie!
    si nici nu se vad semene ca s-ar schimba ceva…trist, dar adevarat

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.