Timișorean amendat pentru că și-a rezervat ilegal loc de parcare în fața...

Timișorean amendat pentru că și-a rezervat ilegal loc de parcare în fața blocului. Cum s-a răfuit cu un vecin care a parcat pe spațiul trasat cu vopsea

1
DISTRIBUIȚI

foto loc parcare1

Un timişorean ingenios a găsit o nouă modalitate de a rezolva problema lipsei locurilor de parcare din oraș, ce-i drept, nu pentru toţi locuitorii Timișoarei, ci doar pentru el.


Poliţia Locală a trimis un comunicat de presă prin care informează că „au acționat, în urma unei sesizări telefonice din partea unui cetățean, cu privire la luarea măsurilor legale în cazul unui bărbat care a rezervat mai multe locuri de parcare pe domeniul public. Mai exact, o persoană care locuiește pe str. Dan Căpitan, a rezervat locurile de parcare pe domeniul public trasând cu vopsea și inscripționând numerele mașinii sale și ale vecinilor, motivând că nu dorește ca alte persoane să parcheze în locurile respective. În fapt, persoana care a făcut sesizarea a constatat că și-a parcat autoturismul pe locurile respective, iar cel care a rezervat locurile de parcare i l-a împins cu autovehiculul personal lovindu-i bara din față a mașinii. Bărbatul a fost sancționat conform HCL 371/2007 modificată cu amendă de 800 lei”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale. Peste 30 de persoane au fost sancționate anul trecut pentru că și-au rezervat locuri de parcare ilegal, se mai precizează în document.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.