Timişoreanca Adina Butar cucereşte topurile din întreaga lume

Timişoreanca Adina Butar cucereşte topurile din întreaga lume

0
DISTRIBUIȚI

adinabutar

Timişoreanca Adina Butar are parte de succes în întreaga lume, noul ei videoclip „Crashed and burn“, realizat împreună cu Venom One, fiind difuzat chiar şi în reţeaua americană a celebrului post MTV. Anul trecut, Adina a semnat cu casa de discuri a celebrului Markus Schulz, şi de atunci s-a remarcat în lumea muzicii atât datorită timbrului vocal special, cât şi a colaborărilor de renume pe care le-a avut.

„Anul a început cu o veste foarte buna pentru mine, şi anume, videoclipul Crashed and Burned va putea fi vizionat pe întreg teritoriul Statelor Unite, pe MTV Dance.


E ca un vis devenit realitate. Sunt emoţionată şi mulţumită de acest pas, din viaţa mea”, a declarat Adina. De asemenea, artista pregăteşte lansarea unui nou single, alături de Markus Schulz, luna următoare. „Unul dintre lucrurile pentru care sunt foarte recunoscătoare e că va urma un nou single cu Markus Schulz, în 2014. Piesa este inclusă pe albumul Scream 2, ce se va lansa în luna februarie.”, a declarat artista. Adina Butar (Aimi) a şi-a început careira în trupa Puff, pe care a înfiinţat-o în adolescenţă. Mai apoi, a făcut parte din trupa timişoreană Hollywood (din care a făcut parte la un moment dat şi Muneer) şi a scris textele unor piese pentru albumul “Aniversare” al celor de la Direcţiei 5.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.