Traficanţii de 5MeO- DALT le vindeau droguri elevilor care făceau chetă să...

Traficanţii de 5MeO- DALT le vindeau droguri elevilor care făceau chetă să ia un plic. Vezi apărarea făcută ca să rămână liberi UPDATE Decizia CAT

6
DISTRIBUIȚI

traficanti meodalt 2

Curtea de Apel Timişoara a judecat, astăzi, recursul DIICOT împotriva deciziei Tribunalului Timiş de a nu-i aresta pe patru dintre membrii grupării de traficanţi de droguri timişoreano – craiovene – Mariş Claudiu, zis „Fox”, Dorneanu Ovidiu, zis „Bighi”, Hopan Petre şi Hopan Teofil.  Alţi membrii ai reţelei au fost deja arestaţi fiind acuzaţi că au vândut în Craiova şi Timişoara 5MeO- DALT, drog cu un puternic efect halucinogen.


Procurorul a cerut arestarea celor patru pe motiv că „inclusiv instanţa de fond a recunoscut că sunt indicii temeinice şi probe în privinţa vinovăţiei, dar a considerat că nu reprezintă un pericol concret pentru ordine publică. Aceştia au avut o contribuţie importantă, fiind cei care se ocupau de porţionarea drogurilor şi transportarea lor la locurile unde se vindeau. În timpul percheziţiilor au fost ridicate din locaţiile acestora 14.185 de pliculeţe cu droguri, însumând şase kilograme de droguri. Un plic se vindea cu 15 sau 25 de lei. S-au găsit mii de lei în bacnote de un leu. Se vindea elevilor de şcoală şi de un leu, Minorii adunau banii pe care-i primeau ca să aibă la şcoală şi luau un plic. Sute de persoane se aprovizionau de la aceştia”.

Avocaţii celor patru au susţinut că nu se impune arestarea lor deoarece „poziţia inculpaţilor a fost impecabilă. Şi-au recunoscut faptele. Nu au participat la producerea drogurilor, ci la supravegherea şi transportarea acestora”. Instanţa a rămas în pronunţare.

UPDATE Curtea de Apel Timișoara a respins recursul DIICOT, cei patru rămânând în libertate.

6 COMENTARII

  1. daca nu se ia in considerare opinia publica atunci avocatii si procurorii sa-si faca treaba imi pare rau de parintii acestor copii dar ei merita pedepsiti pentru ca nici unul din noi nu ne convine a trimite copii la scoala sau sa-i lasam in strada si sa vina unul sau altul ai ademeni cu tot felul de stupefiante SINTETI RUGATI SA LUATI MASURILE DE RIGOARE

  2. Ce procuror spune ca nu sunt un pericol public acesti nenorociti de copii? pai astia de tineri s-au format criminali, care distrug societatea tanara! daca pentru un pahar de alcol, vin sau bere , politia rutiera suspenda un permis de conducere, nu este la fel si aceste droguri? nu este acelasi pericol public? moare in strada calcat de o masina a carui conducator auto este in stare de ebrietate ( un vinb sau o bere) sau drogurile halucinogene care le consuma copii nostrii la scoala sau prin baruri? spuneti dvs: nu sunt fiinte si unii si altii? JUDECATI FAPTELE CRIMINALE PE CARE UNII TINERI AU INVATAT SA CASTIGE BANII PRIN GENOCIT.nU LE PLACE MUNCA DAR SA VANDA DROGURI POT? LA PUSCARIE CU EI FARA NICI O MILA! MAI BINE DOI TREI LA PUSCARIE DECAT IMPANZIREA ACESTOR NENOROCIRI. PE LANGA CE SUNTEM VAI DE CAPUL NOSTRU DE SARACI, NE MAI TREBUIE DROGURI? ASTA E EDUCATIE ?

  3. nustiu daca trebuie sa steie an puscarie dar acum arfii ceva daca au anvatat din prostia asta sper sa scape iar baietii astia sasi vada de treaba lor an momentul asta cand poti sa faci bani prin munca cinstita lumeia ai deschisa ptr toti

  4. Ce aveti ma in primu rand au tinerii mare parte din vina da parintii la copii care faceau cheta ce fel de educatie leau dat parintii io zic ca o parte din vina avetii si voi educativa copii mai bn si dupaia vorbiti so voii .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.