Trei persoane împuşcate cu bile de cauciuc, pentru un loc de parcare

Trei persoane împuşcate cu bile de cauciuc, pentru un loc de parcare

0
DISTRIBUIȚI

Pistol in hand

Trei persoane au fost rănite astăzi, după ce au fost împușcate cu bile de cauciuc, ele fiind implicate într-un conflict pentru un loc de parcare, în zona Dristor din Capitală, potrivit informaţiilor transmise de anchetatori şi serviciile de intervenţie, scrie Mediafax.

Incidentul a fost sesizat la 112 în jurul orei 16.30. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti a intervenit la faţa locului cu trei ambulanţe de prim ajutor şi una de terapie intensivă, potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Daniel Vasile. Acesta a mai precizat că au fost acordate îngrijiri unui număr de trei persoane, rănite, se pare, prin împuşcare cu bile de cauciuc.


Răniţii au fost găsiţi conştienţi şi au fost transportaţi ulterior la spitalele Floreasca şi Bagdasar-Arseni, însoţiţi de poliţişti.

Potrivit unor oficiali din Poliţia Capitalei, incidentul a avut loc după ce victimele ar fi ocupat un loc de parcare de pe strada Şcolarilor. La un moment dat, proprietarul locului de parcare s-ar fi prezentat la faţa locului, într-un autoturism, care conform martorilor, avea număr de Bulgaria. Din primele cercetări reiese că ar fi izbucnit un conflict în timpul căruia proprietarul locului de parcare ar fi tras cu un pistol cu bile de cauciuc. În prezent, poliţiştii audiază martori pentru a stabili contextul în care s-a produs agresiunea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.