Un avion care a plecat de la Bucureşti spre Oradea s-a prăbuşit...

Un avion care a plecat de la Bucureşti spre Oradea s-a prăbuşit în judeţul Cluj. La bord se afla şi purtătorul de cuvânt la Spitalul Elias, dr. Valentin Calu

0
DISTRIBUIȚI

ambulanta-urgenta1-700x523-640x478

O aeronavă care a plecat, luni după-amiază, de la Bucureşti spre Oradea, şi care avea la bord un echipaj medical, printre care şi pe purtătorul de cuvânt la Spitalul Elias, dr.


Valentin Calu, s-a prăbuşit, potrivit unor surse din MAI, citate de Mediafax. Avionul de mici dimensiuni s-a prăbuşit în apropierea localităţii Beliş, în judeţul Cluj, într-o zonă montană.

Prefectul de Cluj, Gheorghe Vuşcan, a declarat că în aeronavă erau şapte persoane, iar una dintre acestea a sunat la 112 şi a anunţat accidentul aviatic. El a precizat că la ora transmiterii acestei ştiri, mai multe ambulanţe se îndreaptă spre locul accidentului. Conform unor surse medicale, la bordul avionului se aflau patru medici, o asistentă şi doi membri ai echipajului de zbor.

Sursele citate au precizat că toate cele şapte persoane sunt în viaţă. Echipajul medical aflat la bordul aeronavei mergea la Oradea pentru o intervenţie de prelevare de organe. La 9 ianuarie 2006, patru persoane, între care doctorul Liliana Puiu, asistenta Mioara Haută, pilotul Valentin Stănescu şi copilotul Augustin Toma, şi-au pierdut viaţa după ce elicopterul care transporta un echipaj SMURD s-a prăbuşit în apropierea aeroportului din Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.