Un bărbat a lovit pe un altul cu mașina, apoi l-a urmărit...

Un bărbat a lovit pe un altul cu mașina, apoi l-a urmărit și l-a amenințat cu cuțitul

0
DISTRIBUIȚI

1279526676cutit

Un bărbat în vârstă de 42 de ani este cercetat pentru violare de domiciu, ameninţare, port ilegal de cuţit, lovire şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice având permisul de conducere anulat după ce, aseară, a lovit cu maşina un autoturism parcat şi apoi l-a bătut pe proprietar, l-a urmărit până în curte cu două cuţite în mâini şi l-a ameninţat că-l taie.


Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată că un bărbat a provocat un scandal pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Deva.

„La faţa locului s-a deplasat de urgenţă o echipă operativă care a stabilit faptul că un autoturism parcat a fost tamponat de o maşină condusă de un bărbat de 42 de ani din Deva care avea permisul de conducere anulat. În urma unor discuţii contradictorii bărbatul care a provocat tamponarea l-a lovit cu pumnul în zona pieptului pe proprietarul maşinii parcate. Ulterior, suspectul a luat din autoturismul pe care l-a condus două cuţite şi a pătruns în curtea imobilului  în care locuia proprietarul maşinii tamponate şi soţia lui şi i-a ameninţat cu acte de violenţă”, a mai declarat Niţu.

Potrivit acestuia, suspectul a fost condus la sediul poliţiei, unde i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, ameninţare, port ilegal de cuţit, lovire şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice având permisul de conducere anulat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.