Adrian Olteanu, audiat în dosarul de crimă organizată al grupării Udrea. Vezi...

Adrian Olteanu, audiat în dosarul de crimă organizată al grupării Udrea. Vezi care a fost întrebarea respinsă de instanţă UPDATE Declaraţia surpriză a unui martor cu identitate protejată

17
DISTRIBUIȚI

lot udrea 6

Tribunalul Timiș judecă, astăzi, un nou termen al dosarului de crimă organizată în care procurorii DIICOT i-au trimis în judecată pe liderul interlop Sorin Udrea și alți membrii ai grupării sale. Astăzi vor fi audiați mai mulți martori, iar printre aceștia se află și Adrian Olteanu. El s-a prezentat deja, de dimineață, la instanță. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla detalii din timpul procesului.

Primul martor audiat a fost una dintre ospătarele de la barul Ibiza care a declarat că-şi menţine declaraţia dată în timpul anchetei, dar a susţinut că nu a văzut niciun incident, chiar dacă nu a părăsit localul. A afirmat, de asemenea, că şi-a dat seama că a fost un conflict doar când a venit Poliţia.

Adrian Olteanu, soţul consilierului local PSD de Timişoara Ramona Olteanu, a fost şi el audiat ca martor, acesta susţinând, în primă fază, în faţa instanţei că „nu ştiam că o să ajung să fiu citat în proces. Nu-mi mai aduc aminte exact ce am declarat. Ulterior s-a dovedit că Udrea şi fraţii Stoiţi nu au fost certaţi şi nu s-a întâmplat nimic”. Olteanu a declarat că-l ştie pe Udrea şi de Cosma de 15 – 16 ani şi sunt prieteni. Adrian Olteanu a povestit că, după incidentul de la Lepa Brena din care Udrea a ieşit „şifonat”, au venit la el fratele său, Marcel Olteanu, fraţii Stoiţi şi Flucsă „care mi-au relatat că, pe fondul consumului de alcool, a fost o discuţie cu Udrea. Nu a fost bătaie, din câte-mi amintesc”. Ulterior, Adrian Olteanu s-a dus însoţit de aceştia la barul lui Udrea, dar „lui Sorin nu i-a convenit că a venit Flucsă, cu care nu se suporta de vreo doi – trei ani. Mi-a spus că nu vrea să intre la el în bar şi le-am spus, lui Flucsă şi fraţilor Stoiţi, să plece”. Olteanu a recunoscut că a purtat mai multe discuţii atât cu fraţii Stoiţi, cât şi cu Udrea, dar a negat că ar fi vrut să-i împace.


„Am vorbit şi cu Udrea şi cu fraţii Stoiţi pentru că sunt prieten cu ei. Şi-au reglat, cum ar veni, relaţiile. Nu mai sunt certaţi. Am vorbit cu ei şi după incidentul de la Ibiza. Fraţii Stoiţi aveau convingerea că Udrea ar fi fost cel care ar fi pus la cale incidentul, însă Sorin mi-a relatat, ulterior, că nu este adevărat”.

Adrian Olteanu a explicat că s-a dus la barul Ibiza după incidentul în care a fost înjughiat Tudor Stoiţi „în calitate de reprezentant al firmei de pază. Am fost sunat de agentul de pază care mi-a spus că nu a putut interveni pentru că era la intrare. Nu mi-a convenit să am probleme în obiectiv păzit de firma mea. Nu am încercat să-i împac pe Stoiţi cu Udrea şi nu am discutat cu Tudor Stoiţi despre depunerea unei plângeri penale. La momentul incidentului de la Ibiza nu erau tensiuni între ei”.  Sorin Undrea l-a întrebat pe Adrian Olteanu dacă s-a simţit ameninţat de procuror când a dat declaraţia de martor, dar judecătoarea a respins întrebarea considerând-o irelevantă.

UPDATE Ultimul martor audiat a fost unul cu identitate protejată, fiind unul dintre cei care au văzut incidentul sângeros din barul Ibiza. Acesta a povestit că Dăscălescu, Stoiţi şi Flucsă erau la o masă cu mai multe fete şi la un moment dat au intrat în local trei bărbaţi. Dinspre masa lui Stoiţi s-a aruncat un pahar în direcţia celor care tocmai au sosit şi, ulterior, s-a iscat o încăierare după ce cei de la masă s-au ridicat şi au înaintat. „Am observat că unul dintre băieţii care a intrat a fost împins peste o masă. A urmat o ambuscadă şi am văzut că Dăscălescu, Flucsă şi Dăscălescu îl loveau. Cei doi care erau cu el au sărit să-l apere. Unul dintre ei a sărit peste o canapea. Barmanul a aprins lumina şi atunci am văzut că Stoiţi avea un cuţit înfipt în umăr. Unii dintre cei din local au fugit de frică. S-a oprit şi muzica, care apoi a repornit. Flucsă a tras de cuţit să-l scoată, dar barmanul a intervenit şi i-a spus să-l lase acolo şi să se ducă la spital”. Avocatul lui Caius Gazibara a solicitat ca să nu mai fie prelungit mandatul de arestare al clientului său, motivând că „sunt tot mai multe dubii legate de modul cum s-a produs acest incident. Se confirmă şi prin declaraţia martorului cu identitate protejată că factorul declanşator al scandalului a fost acel pahar aruncat, nu o răzbunare”. Procurorul a solicitat prelungirii măsurii arestării preventive. Instanţa a rămas în pronunţare pe această cerere şi a stabilit un nou termen pentru continuarea audierii martorilor.

17 COMENTARII

 1. ,,oltene nu mai esti baiat dai pe goarna,,defapt intr-un fel faci bine ca si cel pe care l-ai praduit a facut la fel,a fost si este cel mai mare gornist,,dar acum i-au intors spatele omeni cu care colabora,,,asa se intampla,,,ca sa rezisti trebuie sa fi cu ei,,,,,,,,cu baietii cu oki albastri,,,

 2. Dosar de crima organizata! Ce spectaculos suna,si ce mare rahat e de fapt toata treaba! Bota,Bota,nu te mai saturi de can-can si spectaculos???Lasa-ne sa ne traim viata cu altele nu cu tiganiile tale inventate,si cu facaturi de 2 lei.

 3. E clar pentru toata lumea,ca acest conflict sa aplanat si ca nu e nevoie sa se lase cu condamnari! In rest numai de bine sa auzim.Toata lumea la familii si gata.Bota termina sa mai dai aiurea in ei.

 4. Adi Olteanu, fost proxenet, traficant, recuperator, bataus actualmente respectabil patron care are contracte banoase cu statul. Ramona Olteanu, fost bagaboanta actualmente consilier respectabil. Asta e PSD astia sunt oamenii ce ne conduc, daca justitia doarme in curand ne vom face singuri dreptate

 5. Cam ieftin tot, de fapt se musamalizeaza tot scandalu din bar prin declaratii pentru a se ajunge la o incaierare ca oricare alta, cand de fapt ii clar ca a fost o reglare de conturi intre parti, ceva premeditat, si evident ar trebui sa se ia in considerare si incendierea salonului doamnei Udrea, care tind sa cred ca are legatura cu toata mizeria de fapt.
  Neesential, sa ramana liberi baietii sa-si regleze conturile pana in panzele albe, sa se elimine unii pe altii…

 6. @Sniper „Sorin Undrea l-a întrebat pe Adrian Olteanu dacă s-a simţit ameninţat de procuror când a dat declaraţia de martor, dar judecătoarea a respins întrebarea considerând-o irelevantă.”

  Asta era ce nu vezi tu…

 7. Gigi Becali este inca inchis …..si a facut mult bine …mai ales oamenilor !!! Si astia cu sabi si topoare si batai si scandaluri la nesfarsit sunt cercetati in libertate …!!!!
  TARA DE CACAT CU LEGI DE CACAT !

 8. Ramona Olteanu, fosta prostituata, creier de gaine, pitipoanca buzata cu 0 carti citite la viata ei, consilier local PSD… Nu va e scarba de tara asta..? mai puteti?

 9. Cum a ramas cu miliardele pe care firma lui olteanu le a primit ptr supravegherea autostrazii . Se mai aude ceva sau mucles , s-a inchis dosarul . Stiti cam cati bani a luat ? cateva miliarde . Domnule Dragos caz inchis ?

 10. sorine trebuia sa te ard eu cu darius si cu baieti mei ca tu ai sifonat si in dosar la noi!! CLANU TORJ….o sa te dau in praduiala cu tot ce stiu de tn resuperator de cacat si hot de porci ;)))) interlopule ce esti tu ….ai bagat copilu la puscarie

 11. Daca mai era comunism, acesti indivizi erau la canale la marginea dunarii condamnati la munca silnica pe viata, sau ucisi de securitate…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.