Un palat țigănesc din Timișoara, construit ilegal, va fi demolat de primărie...

Un palat țigănesc din Timișoara, construit ilegal, va fi demolat de primărie GALERIE FOTO

5
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1383749006">

SDC15120 (Large)

O operaţiune amplă de demolare a unui palat cu şase etaje, al cărui proprietar este Neda Florian, va avea loc în viitorul apropiat la Timişoara. Primarul Nicolae Robu şi viceprimarul Traian Stoia au anunţat un succes repurtat în instanţele de judecată, acolo unde s-a decis ca toată clădirea să fie demolată, sentinţa fiind emisă în luna decembrie. Este vorba de un imobil de pe strada Musorgski, pentru care Primăria Timișoara a emis autorizaţie de construcţie doar pentru parter plus un etaj, în vreme ce proprietarul a ridicat nu mai puţin de şase nivele. „Am câştigat în instanţă definitiv și irevocabil procesul contra celor care au construit asemenea mizerie şi, evident, ne-am adresat executorilor pentru punerea în aplicare a sentinţei judecătoreşti care prevede demolarea a ceea ce s-a construit fără aprobare. Iată că Primăria Municipiului Timişoara continuă seria de victorii în instanţă contra celor care nu înţeleg să se comporte în oraş conform legii”, a anunţat, astăzi, primarul Nicolae Robu.

5 COMENTARII

  1. Nu o demolati domnilor!.
    Nivelele fara autorizatie sa fie date persoanelor fara casa.
    Orfanilor care ajung la majorat si nu mai stau la orfelinat.

  2. autoritatile de tot felul fiti cu bagare de seama la acea cladire,acolo e un centru de racolare ptr.transfugii sositi in Romania ptr.a fi trecuti ilegal peste frontierele Romaniei de mafia tiganeasca infratita cu cea araba,multi sunt ascunsi pe acolo si mai fac si faradelegi…

  3. Nu exista lagislatie in Romania pentru supravietuirea statului, a autoritatii acestuia! Vorba kiorului ( citez din memorie) : ” Statul nu are nici o obligarie fata de cetateni …” Corect! Are obligatie fata de tigani care traiesc din munca romanilor( practic acestia mai platesc un TVA de 10-15% pentru intretinerea tiganilor, materializat in ajutoare sociale, „donatii de imobile prin tot felul de smecherii tiganesti, neplata impozite si taxe de catre „discriminati”) Tragand linie, platitorii de impozite si taxe sunt solidari cate 2-3, ca sa duca un tigan in spate!!! Pana cand ???

  4. acest, Neda Florian din cate stiu eu, se mai ocupa si cu masini aduse de dincolo pe care le aducea in tara si le vindea toate rupte, cu acte false sau te miri mai cum. Acum vad ca Dumnezeu nu doarme, am avut deaface cu acest om si sincer cred ca trebuia mai devreme sa se intample asta. As avea totusi o dorinta, cand demoleaza aia cladirea, sa fie tot familionul inauntru. Avelo`bahtalo :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.