Un șofer s-a filmat gonind cu 200 km/h pe autostrada-n ceață Timișoara...

Un șofer s-a filmat gonind cu 200 km/h pe autostrada-n ceață Timișoara – Arad VIDEO

5
DISTRIBUIȚI

vitezaaaa

Un șofer a postat pe Youtube, acum două zile, un videoclip în care apare gonind pe autostrada Timișoara – Arad cu 200 km/h, în condiții de ceață.


Toată demonstrația a fost filmată cu o cameră montată pe cap, nu puține fiind momente când inconștientul îți ia ochii de la drum pentru a imortaliza viteza sau zona prin care trecea. Șoferul a depășit mai multe TIR-uri de pe banda unu. Un posibil indiciu în legătură cu cel care a filmat cursa nebună – numele folosit pentru a urca filmulețul pe Youtube – TM MXO.

5 COMENTARII

  1. Da. E absolut condamnabil. Este cunoscut faptul ca autostrada este frecvent traversata de pensionari, copii ce se grabesc la scoala, mame cu copii in brate. Mai ales ca era ceata, si nici o pista nu era libera pt aterizare. Acum, ca El Comandante Primar, mai are putin si descopera scaunul lui Gheorghe Doja, propun ca imediat dupa identificare, sa fie primul utilizator.

  2. – se vede chiar in poza din articol ca se reflecta in bord telefonul mobil cu care a fost filmat clipul.
    – alte detalii: stickerul „de politist” (nu inteleg la ce foloseste pt ca oricum te taxeaza „colegii”), masina are 300,000km, consumul afisat este 14.4 litri la suta, rezervorul este aproape gol iar soferul merge cu faza mare (ziua nu orbeste pe nimeni dar nu este legal)

    vizibiltatea nu era chiar asa de proasta dar oricum 200km/h este o viteza periculoasa si vara pe soare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.