Ziua Unirii, cu depuneri de coroane la monumentul lui Alexandru Ioan Cuza....

Ziua Unirii, cu depuneri de coroane la monumentul lui Alexandru Ioan Cuza. De ce i-a dat dreptate primarul Robu unui timișorean nemulțumit FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2085308986">
ipj03_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Aleșii locali și județeni au marcat și în acest an, la Timișoara, Ziua Unirii, printr-o serie de manifestări ce au avut loc la Monumentul lui Alexandru Ioan Cuza din fața sediului IPJ Timiș. Nu au lipsit de la eveniment primarul Nicolae Robu, președintele CJ Timiș, Titu Bojin, și prefectul Eugen Dogariu, care însă  au ascultat prea puțin slujba religioasă oficiată de un sobor de preoți sau prezentarea despre semnificația zilei de 24 ianuarie și au preferat să se amuze făcând diferite glume pe care le-a gustat și Paisie Lugojanul, al doilea om în Mitropolia Banatului. Ceremonia nu a durat mai mult de jumătate de oră, dar frigul și-a spus cuvântul pentru o tânără jandarm, care a leșinat în fața monumentului și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Dacă aleșii locali și județeni și-au făcut prezența la manifestație, niciun senator sau deputat de Timiș nu a fost prezent la manifestare. În finalul acțiunii, un timișorean nemulțumit că la acțiune au participat puțini oameni i-a făcut o sugestie primarul Nicolae Robu, de a populariza mai mult astfel de acțiuni. “Aveți dreptate, trebuie să știe mai multă lume”, a conchis edilul șef. Manifestația s-a încheiat cu depuneri de coroane și cu o paradă a militarilor pe muzică de fanfară.

1 COMENTARIU

  1. ce unire?ce treaba are Banatu cu unirea asta?sa aniverseze cine s-o unit adica Moldova si Tara Romaneasca ,nu vreti sa dati vreo zi libera si sa stam acas ca mai inventam vreo 2-3 uniri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.