S-a încheiat licitația pentru reabilitarea trotuarelor din Timișoara. De când începe primăria...

S-a încheiat licitația pentru reabilitarea trotuarelor din Timișoara. De când începe primăria reparațiile

3
DISTRIBUIȚI

piata iosefin reparatii1

Veşti bune pentru locuitorii urbei de pe Bega, oferite de viceprimarul Dan Diaconu, în ceea ce privește infrastructura orașului. Vineri, în cadrul conferinţei de presă de la Primăria Timişoara acesta a informat că „în sfârșit am reușit să închidem licitația pentru reabilitarea trotuarelor, am reușit să reparăm multe trotuare anul trecut care acum sunt într-o stare bună”.

”Ne bucurăm că licitația s-a încheiat și, de îndată ce se va ieși din iarnă, veţi vedea că vom începe lucrul pe un front foarte larg.


Am reușit să aducem licitaţiile pentru toate cele șase sectoare în fază finală. Sunt șase zone în oraș, contractul cadru are o valoare de şase milioane de lei pe fiecare, patru ani pe fiecare sector, deci 36 milioane de lei pe an în următorii patru ani. Ne dorim ca, dată fiind situația trotuarelor din Timișoara, reabilitarea să fie abordată pe front larg, dar se va ține cont și de nevoile urgente ale cetățenilor”, a mai spus Diaconu.

3 COMENTARII

  1. Cu siguranta asa va face. Defriseaza tot,pentru a avea front de lucru in urmatorii sase ani.Si, pentru a se tine de cuvant, in locul fiecarui arbore matur masacrat, va planta 10 ” beţe” undeva, in cu totul alta parte a orasului.
    Ma intreb: unde sunt „ecologistii” care in vara manifestau pentru Rosia Montana? De ce nu se mobilizeaza impotriva deşertificarii Timisoarei?

  2. In sfarsit ,se vor repara poate,trotuarele de pe str.Odobescu si zona de blocuri Odobescu,precum si cele ale str.Romulus,care arata ca dupa razboi…Sa speram,om vedea…!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.