Amendă record pentru administraţia cimitirului din Calea Şagului. Pentru ce a primit...

Amendă record pentru administraţia cimitirului din Calea Şagului. Pentru ce a primit sancţiunea

6
DISTRIBUIȚI

cimitir CALEA SAGULUI

Amendă fără precedent dată de polițiștii locali: 25.000 de lei. Sancționată a fost societatea care are în administrare cimitirul din Calea Șagului. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au efectuat, ieri, verificări la cimitirul din zona Calea Șagului, după ce au primit mai multe sesizări de la cetățenii nemulțumiți de gunoaiele în descompunere aflate în zonă.


”S-a stabilit că firma care a concesionat terenul, societatea comercială Denisalex SRL, a depozitat necontrolat deșeuri rezultate din activitățile de administrare a cimitirului, nu a asigurat depozitarea în recipienți standard, transportarea în locuri special destinate, producând deteriorarea calității aerului din zona de locuințe prin mirosuri care au creat disconfort cetățenilor. Din acest motiv s-a întocmit proces-verbal de constatare a contravenției în valoare de 25000 lei conform OUG 195/2005 privind protecția mediului, cu termen de salubrizare a terenului”, a anunțat Daniela Seracin, ofițerul de presă al Poliției Locale Timișoara. Verificările continuă și la alte cimitire din oraș.

6 COMENTARII

 1. uff… se tot lauda politia cu amenzile date dar nu se spune nimic de amenzile colectate. cu cit amenda este mai mare este mai putin probabil sa fie si platita. amenda o sa fie contestata.

 2. Deponeul este plin cu gunoie de la blocurile din zona si cu deseuri din cimitir de 6 luni , iar pentru ca politia locala a fost oarba pana acu , Denisalex, este sau poate va fi TAPUL ISPASITOR pentru ca Primaria impreuna cu RETIM-ul si cu serviciul de protectie a mediului din cadrul Politiei Locale nu au luat masuri pentru pastrarea curateniei in cadrul deponeului din cimitir . Poate nu se stie ca Primaria a predat cimitirul firmei concesionare cu deponeul asa cum se vede si in prezent ,fara a se evacua deseurile si gunoaiele de luni de zile .Dar nu va faceti probleme ca nu se va platii nici o amenda, mai mult decat atat, unii vor fi trasi la raspundere pentru abuz in serviciu ,fals in acte (RETIM-ul confirmandu-si singura incarcarea si evacuarea deseurilor -ceea ce nu este adevarat;Primaria achitand din bani publici un serviciu neprestat)
  Nu s-a spus pana acu de iritarea Retimului care pierde sute de mii de lei pentru ca noile firmele concesionare nu vor platii niciodata un serviciu neprestat si ca urmare directorul economic Bara si cu Militaru fac tot felul de sesizari la diverse organe de control:politie locala ,
  garda de mediu, etc pentru luarea de masuri si a amenda firmele care nu respecta MONOPOLUL impus de Retim in Timisoara.
  In concluzie cel care sufera si este batjocorit nu este altul decat cetateanul timisorean

 3. @nashu-subsciu la cele spuse de tine ,insa in privinta sumeleor esti un pic in eroare .RETIM-ul colecta de la cele 5 cimitire in prezent concesionate ceva mai mult de 5 miliarde de lei vechi….
  Tinand cont ca salariile directorilor Retim sunt de la 15000 de euro in sus (nu e barfa se poate verifica -se poate deduce interesul )!
  Ca un bonus la articol o informatie ce se poate verifica :cimitirul concesionat din C-lea Buziasului -refuza sa incheie contract cu Retim (conditiile impuse de retim sunt nesimtite ,idem pretul ),se trezeste ca angajatii RETIM golesc gunoaiele in incinta cimitirului.Unul dintre patroni (un om linistit ,nonviolent pana la extrem) filmeaza toata operatiunea celor de la Retim si asteapta cu nerabdare sa fie sanctionat :-)))
  @Rumburak-cei care sanctioneaza chestiile astea sunt pseudopolitistii din adunatura locala, nu Politia Romana .Nu o lua ca un repros insa impostura localilor ,care se cred politisti sfideaza ridicolul deja.
  In toata treaba asta politia locala e partasa la nemernicia retim-ului si inca odata acesta otreapa Cojan face ce stie mai bine !Se face pres in fata stapanului (Robu ),neinteresandul ca-si trimite angajatii cu capul inainte (in fapt de unde nu e nici Dumnezeu nu cere )…asa ca ce poti cere unui local gol de minte si spalat pe creier de asa sefi….

 4. Ne bucuram ca insfarsit cineva sa gandit si la noi cetatenii,de langa cimitirul din Calea Sagului care nu mai putem deschide geamurile de mirosul infernal pe care il emana gunoiul din cimitir.E un inceput bun facut de politia locala.Speram sa se ridice si gunoiul cu ocazia asta.Pana atunci cimitirul din Calea Sagului zici ca e groapa de gunoi a orasului.Vaisamar !!!!!

 5. App….as vrea sa il contrazic pe ” nashu”,in primul rand gunoiul care sa adunat la deponeu este de circa 3 luni nu de jumate de an si in al 2 lea rand nu sunt gunoaie de la blocuri ci doar din cimitir,iar firma concesionara este direct raspunzatoare pentru curatenie (pentru ca asta a concesionat defapt ”curatenia”).Firma concesionara a transformat cimitirul in groapa de gunoi a orasului !!!!!!! Iar noi locatarii,vedem de pe geam numai gunoaie,deja nu mai suportam.

 6. Sa mori tu ca miroase ? ce miroase acolo,ai fost tu sa vezi?Ce plm de locatar esti tu ma fraiere ?……Eu stau in primul bloc de langa cimitir si vad seara cum vin vecinii nostri care isi renoveaza apartamentele,sau isi schimba masina de spalat ,dar masina o iau tiganii pana dimineata ;ai fost tu sa vezi ?ca e doar pamant si coroane , moloz dela blocuri si monitoare…….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.