Antonescu: L-am căutat pe Ponta pentru a vedea dacă e cazul să...

Antonescu: L-am căutat pe Ponta pentru a vedea dacă e cazul să ne întâlnim. Nu am putut lua legătura

0
DISTRIBUIȚI

ponta antonescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat astăzi că în cursul zilei l-a căutat pe Victor Ponta pentru a vedea dacă mai este cazul să aibă o întâlnire, având în vedere că el va fi plecat din ţară luni, dar că deocamdată nu a reuşit să ia legătura cu premierul.  ”Eu l-am căutat pe domnul Ponta ca să vedem dacă este cazul să ne mai întâlnim sau nu, având în vedere că eu de luni voi fi plecat din ţară. Deocamdată, nu am reuşit să luăm legătura. De încercat, am încercat”, a precizat Antonescu, întrebat dacă a vorbit cu Victor Ponta.

El a spus că, din punctul său de vedere, este oricând la dispoziţia lui Victor Ponta, considerând că este cazul să aibă o întâlnire. ”Din punctul meu de vedere, oricând stau la dispoziţia domnului Ponta şi l-am sunat pentru a vedea dacă domnia sa crede că este cazul să mai vorbim.


Eu cred că este cazul până în ultimul moment, având în vedere că luni plec din ţară”, a afirmat Antonescu. Liderul PNL a spus că nu există posibilitatea de a-şi amâna plecarea de luni, deoarece este o vizită oficială, care presupune întâlniri cu preşedintele Austriei, preşedinţii celor două camere ale Parlamentului austriac, înalţi oficiali ai statului. ”Eu nu pot să amân o vizită oficială pentru că nu mi-a răspuns domnul Ponta la telefon”, a adăugat Antonescu. El a spus că l-a sunat sâmbătă după-amiază pe premier.

Liderul PNL a mai declarat că marţi va fi, fie guvern USL, fie ”ce va încropi domnul Ponta”. În acelaşi timp, Antonescu a acuzat ”o campanie profund mincinoasă” împotriva sa şi a lui Klaus Iohannis ”la televiziunea oficială de casă a lui Victor Ponta”, adăugând că acest lucru îi arată clar că problema este că social-democraţii nu doresc să accepte venirea lui Iohannis în Guvern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.