Parlamentul ucrainean votează DEMITEREA preşedintelui şi alegeri ANTICIPATE la 25 mai. Ianukovici:...

Parlamentul ucrainean votează DEMITEREA preşedintelui şi alegeri ANTICIPATE la 25 mai. Ianukovici: „NU intenţionez să îmi dau demisia”.

0
DISTRIBUIȚI

viktor ianukovici

Preşedintele ucrainean Viktor Ianukovici a anunţat astăzi că „nu are intenţia” de a demisiona, într-o alocuţiune televizată în plină criză în Ucraina.


Fostul premier ucrainean Iulia Timoşenko va fi eliberată din închisoare. Poliţia ucraineană anunţă că este „alături de popor” şi vrea „schimbări rapide”, anunţă Ministerul de Interne într-un comunicat.

Parlamentul ucrainean a decis demiterea preşedintelui Viktor Iankovici şi convocarea de alegeri prezidenţiale anticipate pentru 25 mai. Parlamentarii l-au declarat pe preşedinte incapabil din punct de vedere constituţional de a-şi îndeplini atribuţiile. După vot, unii dintre ei s-au ridicat, au aplaudat şi au cântat imnul naţional. Votul a fost transmis în direct de canalul de televiziune parlamentar Rada. Anterior, preşedintele Ianukovici anunţase că nu intenţionează să demisioneze sau să părăsească ţara, într-o alocuţiune televizată transmisă de un post de televiziune regional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.