Bani europeni pentru sănătate, la Timișoara. Care sunt proiectele care vor fi...

Bani europeni pentru sănătate, la Timișoara. Care sunt proiectele care vor fi finanţate din fonduri europene reeşalonate

0
DISTRIBUIȚI

cabinet ginecologie

Două proiecte importante din domeniul sănătății au fost aprobate pentru finanțare din fonduri europene reeșalonate, a anunțat edilul șef Nicolae Robu.

Acesta a detaliat că „primul este în valoare de 11 milioane de lei și este finanţat pe programul operaţional regional şi vizează reabilitarea modernizarea şi echiparea Ambulatoriului de Obsetrică Ginecologie de pe strada 16 decembrie, nr.


27. Acum se face proiectul care va stabili modul de modernizare pentru şapte cabinete şi modul de echipare a acestora şi amenjare a şapte noi cabinete. Va fi amenajat un birou de primire a pacienţilor”.

Legat de cea de-a doua veste bună, edilul a explicat că „al doilea proiect care a fost aprobat la sfârşitul săptămânii trecute este realizarea unui centru de cercetări privind prevenirea cancerului şi a bolilor congenitale în perioada perinatală, în valoare de 2,5 milioane de euro. Investiția presupune reabilitarea unității de pe strada 16 decembrie, nr. 22, achiziţie aparat de RMN şi achiziţia unui mamograf digital. Iată că infrastructura pentru sănătate a Timişoarei se îmbunătăţeşte şi mă bucur că în acest sector există o preocupare foarte bună pentru schimbarea lucrurilor în bine”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.