BOMBĂ politică: pedelistul Popoviciu îl laudă pe liberalul Robu. Ce spune despre...

BOMBĂ politică: pedelistul Popoviciu îl laudă pe liberalul Robu. Ce spune despre noi alianţe

2
DISTRIBUIȚI

alin popoviciu langos guraCu o floare nu se face primăvară, dar cu un compliment s-ar putea face pace în opoziţia din urbea de pe Bega. Proaspăt intrat în opoziţie, ieri, şeful Nicolae Robu, a tunat şi a fulgerat la adresa foştilor colegi din PSD pe care i-a atacat ca fiind neserioşi şi avizi de putere, referindu-se ACS Poli şi la construcţia unei noi aripi la Spitalul de Copii din Timişoara. Pe marginea declaraţiilor lui Robu, deputatul PDL Alin Popoviciu, politician cu care primarul Robu s-a bălăcărit cu spor în presă, anul trecut, a spus că „văd un alt om care începe să spună lucrurilor pe nume. Eu îi aduc aminte că tot dânsul era cel care îi apăra pe colegii lui de la PSD. Mă bucur că începe să spună lucrurilor pe nume. Spre să tragă de acum, împreună cu noi, semnalele de alarmă în care noi spunem că în bugetele pe anii 2012, 2013 2014 Timişoara nu a primit niciun leu la proiecte mari.


Văd că tot ceea ce se întâmplă la spitalul de copii este o mişcare politicianistă, s-au dat bani pentru că guvernul ştia că îi va lua înapoi. Mă bucur că domnul Robu o spune şi uite aşa începem să aflăm adevărul despre acestă alianţă USL. Ne pare rău ca s-a rupt şi trebuiau să fie taxaţi împreună pentru minciunile şi promisunile pe care ei le-au făcut. La momentul de faţă PDL nu are intenţia de a intra în vreo combinaţie politică. Nu cred că ne-ar avantaja vreun vicepreşedinte de consiliu judeţean sau viceprimar fără atribuţii. Nu vreau să dăm explicaţii că nu am reuşit să aducem bani pentru judeţ. Am început să ne obşnuim în opoziţie am încercat să tragem semnale de alarmă şi nu vom rămâne mereu în opoziţie”.

Legat de negocierile din Tiimiş, Popoviciu spune că şi de la PSD şi de la PNL şi „spre surprinderea mea m-a contactat şi cineva care am înţeles că va fi liderul filialei deschise de Tăriceanu Partidul Reformator Liberal, care va avea un preşedinte aici”. Deşi nu a dorit să spună cine este omul care l-a căutat, Popoviciu a spus că naşterea aripii Călin Popescu Tăriceanu va duce la plecarea multor oameni din PNL Timiş. Legat de PRL, Popovciu spune că membrii vor o alianţă cu PSD pentru ciolan. Totodată Popoviciu a confirmat că PSD-iiştii din Timş au fost primii care au negociat alianţe şi a subliniat că parlamentarii PNL care au de gând să facă pasul spre PDL, nu au nici o şansă de a fi primiţi.

2 COMENTARII

  1. ar fi culmea sa-l vad la brat pe popoviciu cu robu acum, doar ca sa ramana robu la putere…nu, sa ramana robu singur si asa ii place sa fie mereu „singurul”..in rest, numai de bine

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.