Campania de testări ginecologice gratuite se apropie de final. Unde se mai...

Campania de testări ginecologice gratuite se apropie de final. Unde se mai pot face programări

1
DISTRIBUIȚI

cabinet ginecologie

Campania națională de testări ginecologice gratuite ”Zilele V” a ajuns la jumătate. Mai sunt doar două săptămâni în care timișorencele se pot programa pentru un consult gratuit. La Timişoara, mai sunt locuri disponibile la Clinica Medicală Progyn (0256 203 586) si la Centrul Medical Al Jobory (0256 241 277). Consultațiile gratuite se fac doar pe bază de programare telefonică.

Societatea Română de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie desfăşoară până pe data de 10 martie o campanie de consultaţii ginecologice gratuite  pentru depistarea și tratarea infecțiilor vaginale. “În România, situaţia este alarmantă din cauza accesului dificil la informații de calitate, a comunicării greoaie medic-pacientă și a automedicației.


De cele mai multe ori, medicamentele administrate nu sunt de fapt cele indicate și nu numai că nu vor avea efect în ameliorarea simptomelor, pot chiar să le agraveze și să determine efecte nefavorabile”,  spune Prof. Dr. Radu Vlădăreanu, Președintele Societății Române de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie, Director Departament de Obstetrică și Ginecologie UMF ‘’Carol Davila’’, București.

Până acum, în cadrul campaniei s-au făcut aproximativ 4.000 de consultaţii în toată ţara. 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.