Câmpeanu: În afară de preşedinte, nimeni nu mi-a cerut demisia

Câmpeanu: În afară de preşedinte, nimeni nu mi-a cerut demisia

0
DISTRIBUIȚI

maria campeanu

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a declarat joi seară că, în afară de preşedintele Traian Băsescu, nimeni nu i-a cerut demisia şi crede că trebuie să ia o decizie pentru ea şi familie, în condiţiile în care nu se simte vinovată, dar riscă să nu îşi mai poată face treaba din cauza stresului, scrie Mediafax. Ministrul Muncii a declarat că a avut discuţii cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, dar şi cu premierul Victor Ponta, fără să i se ceară să îşi dea de demisia.

„În afară de preşedinte, nu mi-a cerut nimeni demisia. Eu am fost astăzi şi am avut o discuţie cu domnul Antonescu, doamna Pocora nu a fost acolo. Au fost alte persoane de faţă, care pot să ateste acest lucru. Nu mi-a cerut demisia. Eu m-am dus şi am spus că sunt într-o situaţie foarte dificilă. Nu îmi pot permite să îmi dau demisia pentru că nu mă simt cu nimic vinovată, nici profesional, nici legal, nici de altă natură. În acelaşi timp, sunt şi eu un om uzat, lucrez 12 – 14 ore pe zi, plus problemele de acasă şi nu mai pot face faţă, nu la faptul că sunt în atenţia presei, ci faptul că nu mă mai pot concentra şi nu îmi mai pot face atribuţiile de serviciu. Şi, în condiţiile astea, nu ştiu dacă mai pot să rămân”, a declarat ministrul Muncii, la România TV. Mariana Câmpeanu a precizat că a discutat cu Crin Antonescu în termeni de a-şi da demisia, pentru că nu mai poate face atribuţiilor din cauza stresului şi linşajului la care este supusă, sau a se lupta în continuare.

„Şi domnul preşedinte mi-a spus aşa: «Dacă sunteţi în stare să vă luptaţi, luptaţi-vă! Dacă luaţi o altă decizie, să ştiţi că eu vă susţin în orice decizie luaţi.» Aceştia au fost termenii”, a explicat demnitarul. Întrebată dacă totuşi Antonescu nu a sfătuit-o să îşi dea demisia, Câmpeanu a precizat „M-a sfătuit, dacă mi-a zis: «Dacă nu mai puteţi să rezistaţi, demisionaţi! Eu vă susţin în orice decizie luaţi!»”. Ea a mai spus că, după discuţia pe care a avut-o cu preşedintele PNL, a fost să discute şi cu premierul Victor Ponta, căruia i-a relatat şi despre discuţia cu Antonescu, şi i-a prezentant aceeaşi situaţie. „Mi-a spus: «Nu este cazul să îţi dai demisia, dar până la urmă e o hotărâre personală.»”, a mai spus ministrul. Întrebată ce a decis în privinţa demisiei, Mariana Câmpeanu a precizat că nu a decis nimic. „Sunt în aceeaşi dilemă: dacă eu spun acum «Îmi dau demisia», toată lumea zice «E vinovată.


De aia îşi dă demisia». Dar dacă eu mâine, poimâine şi luni, din cauza acestui stres, nu sunt în stare să mă concentrez şi greşesc la servici, cine răspunde? Am să-mi strâng familia, o să luăm o decizie împreună. Nu mai are nicio impăortanţă nici ce se întâmplă în media, nici ce se întâmplă în Guvern, nici ce se întâmplă în partid. De data asta cred că trebuie să iau o decizie pentru mine şi pentru familia mea. Atâta mizerie nu mi-am închipuit”, a concluzionat Câmpeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.