Când ar putea comunica anchetatorii cu tânărul torturat în stil mafiot până...

Când ar putea comunica anchetatorii cu tânărul torturat în stil mafiot până a rămas fără carne pe oase

3
DISTRIBUIȚI

perfuzie 2

Tânărul, care a ajuns sâmbătă seara la spital în comă și cu leziuni teribile pe corp după ce a fost torturat, este menținut în viață cu ajutorul aparatelor și sedat cu morfină. Rănile pe care le-a suferit îi provoacă dureri așa de mari încât, nesedat ar claca din cauza durerii, explică medicii. V.I.G., de 27 de ani, din localitatea arădeană Șiria a fost victima unei răzbunări în stil mafiot. El a fost legat de o mașină și târât pe asfalt jumătate de kilometru, în timp ce vehiculul rula în viteză. Când a fost abandonat, pe un drum din localitatea arădeană Șiria, medicii alertați de localnici au descoperit că bărbatul suferise trauma îngrozitoare: nu mai avea carne pe fese și partea din spate a coapselor, fiindu-i vizibile oasele.


”Pacientul a  ajuns la noi în coma, cu musculatura coapselor și feselor lipsă, până la os. A mai suferit un traumatism  cranio-cerebral închis, un traumatism toracic și un traumatism abdominal”, a explicat dr. Adrian Wiener, directorul medical al Spitalului Județean Arad.

Bărbatul a fost operat luni, iar marți a intrat din nou în sala de operație, în încercarea de a i se curăța rănile. Inclusiv pansarea lui se întâmplă în sala de operații, explică medicul. Ca să reziste tratamentului, V.I.G. este sedat cu morfină, afirmă Adrian Wiener, directorul medical al spitalului. ”Pacientul este în continuare inconștient, intubat și sedat. Nu știm când poate vorbi, este ceea ce așteptăm și noi, și anchetatorii. Poate peste câteva zile, dacă va avea o evoluție bună, să putem iniția o primă comunicare cu el, măcar la nivel se semne”, a mai declarat Wiener. Ancheta deschisă de polițiști sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad este în plină desfășurare. Oamenii legii încearcă să stabilească ce a stat la baza evenimentului și cine sunt autorii teribilei fapte.    

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.