Cât va costa să-ţi laşi maşina în parcarea subterană de la Iulius...

Cât va costa să-ţi laşi maşina în parcarea subterană de la Iulius Mall

3
DISTRIBUIȚI

foto automat plata parcare 2

Începând de săptămâna viitoare cei care merg la mall vor avea partea de o surpriză. Parcarea subterană va costa 2 lei pe oră, însă cea exterioară va rămâne în continuare gratuită. În parcarea subterană au fost deja montate aparatele de taxat, la cele două intrări, dar tichete pot fi achiziţionate şi de lnfocentrele centrului comercial. “Intrarea şi ieşirea din zona de parcare subterană se va face exclusiv pe baza tichetului de parcare eliberat de aparatele de taxare automatăPlata se poate realiza la oricare dintre cele şase automate de plată montate în zonele de acces dinspre mall către parcarea subterană.


Din momentul plăţii şi al validării tichetului, şoferii vor avea la dispoziţie încă 30 de minute gratuite pentru ieşirea din parcarea subterană”, anunţă oficialii mall-ului într-un comunicat de presă.

Măsura a fost luată, conform aceleiaşi informări, pentru fluidizarea traficului şi pentru o utlizare optimă a locurilor de garare. Doar cei care vor face cumpărături de peste 100 de lei vor putea beneficia de o oră gratuită de parcare, dacă vor prezenta bonul fiscal la infocentrele din incintă. Parcarea subterană de la Iulius Mall va fi deschisă  în fiecare zi a săptămânii, în intervalul orar 08.00 – 22.00.

3 COMENTARII

  1. este foame mare ! au prea multi cumparatori sau plimbareti -privitori ? in felul acesta in scurt timp daca pun taxa si pe parcarea exterioara nu vor mai avea clienti deloc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.