Cătălin Botezatu le sfătuiește pe timișorence cum să-și aleagă rochia de mireasă...

Cătălin Botezatu le sfătuiește pe timișorence cum să-și aleagă rochia de mireasă perfectă

1
DISTRIBUIȚI

catalin-botezatu-ntm-mirese-main-160 de firme expozante din Timișoara și din țară își vor prezenta produsele și serviciile specifice celui mai important eveniment din viața unui cuplu, nunta. Salonul mirilor are loc în perioada 28 februarie – 2 martie la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara. Viitorii miri care vor trece pragul salonului vor avea parte de o mulțime de surprize, promit organizatorii.

Astfel, vedeta Salonului mirilor va fi creatorul de modă Cătălin Botezatu, care pe toată durata expoziției le va sfătui pe timișorencele care au nevoie de părerea unui specialist cum să-și aleagă rochia de mireasă ideală.


La fel cum ne-au obișnuit și în anii precedenți, nu vor lipsi de la eveniment o paradă a rochiilor de mireasă și a rochiilor de gală, o cununie civilă în direct, dar și o tombolă care oferă șansa de a câștiga o superbă rochie de mireasă, un tort de nuntă sau chiar un week-end “de miere” la Budapesta.

“Salonul mirilor va fi deschis într-un mod special. Vom face o adevărată nuntă, încercăm să intrăm în salon cu nuntașii, care vor fi oficialitățile prezente la eveniment, dar și doi miri, interpretați de doi dansatori, care vor dansa valsul de nuntă, va sosi și un tort extraordinar de frumos și se va termina cu oferirea de mărturii, la fel ca la o nuntă adevărată”, a explicat, astăzi, Florica Chiriță, directorul general al CCIAT.

Expoziția este împărțită în trei mari saloane: îmbrăcăminte și încălțăminte pentr miri, accesorii pentru mire și mireasă și servicii pentru nuntă. Deschiderea Salonului mirilor are loc vineri, 28 februarie, de la ora 12.00, în Sala Polivalentă a  CRAFT.

Sursa foto: agentiadepresamondena.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.