Ce condiţii pune Robu pentru menţinerea USL în Timiş şi ce strategie...

Ce condiţii pune Robu pentru menţinerea USL în Timiş şi ce strategie are pentru a-şi păstra oamenii la deconcentrate

3
DISTRIBUIȚI

bojin si robu 1 pŞeful PNL Timiş Nicolae Robu a făcut noi comentarii pe marginea plecării lui Călin Popescu Tăriceanu din PNL. Prezent astăzi la o conferinţă de presă , edilul şef a comentat că „aţi văzut declaraţia mea privitoare la gestul lui Călin Popescu Tăriceanu, nu aş vrea să mai adaug alte lucruri, dar cu amărăciune vă spun că, după părerea mea, domnul Tăriceanu şi-a pus punct carierei politice de o manieră lamentabilă şi eu nu am văzut niciun om politic din România într-o situaţie atât de umilă cum l-am văzut pe dânsul când s-a dus de unul singur ca un cerşetor la palatul Victoria şi s-a întors tot singur necondus măcar din politeţe până la poartă, cu traista goală”.

Legat de vreun eventual transfer, Robu spune că din Timiş „nu cred că o să plece vreun membru.


oricât de simplu, şi nu am văzut niciun coleg în momentul de faţă care să nu fie decepţionat de gestul domnului Tăriceanu”. Legat de candidatura lu Tăriceanu la prezidenţiale, Robu e foarte mândru. „E de neînţeles pentru mine. Ne-am bucura dacă PSD l-ar susţine, da, ne-ar bucura asta, dar nu am avea nicio problemă să câştigăm preşedinţia cu domnul Antonescu. Vă daţi seama ce impresie de forţă va lăsa PNL cu doi candidaţi, unul la PSD, altul la PNL”. Nici alianţele cu PDL nu au lipsit de pe lista de subiecte. Robu a comentat că „ce o să fie pe viitor nu vă pot răspunde acum, dar un lucru aş vrea să fie clar: dacă vom păstra această alianţă în plan local, alianţă care nu se mai cheamă USL, ci se cheamă alianţă, pur şi simplu. Evident că va trebui ca partenerii să se dovedească corecţi şi fără pretenţii nejustificate şi, pe de altă parte, vor trebui să respecte tot ce noi am negociat până la ora actuală în plan local, adică să nu se ating de absolut niciun liberal aflat în diverse poziţii în deconcentrate în momentul în care s-ar atinge de un liberal şi ar încălca un protocol pe care noi l-am semnat ar însemna că prin asta vor ruperea alianţei”.

3 COMENTARII

  1. robule, matale cand mergi sa cersesti bani pe la ministere si te intorci cu tolba goala, dupa ce te-ai umilit si nici nu esti condus pana la usa, vorba ta „macar din politete”, cum te numesti? tot umil si lamentabil?
    mai bine nu raspunde…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.