Ce crede Nicolae Robu despre plecarea lui Tăriceanu din PNL şi despre...

Ce crede Nicolae Robu despre plecarea lui Tăriceanu din PNL şi despre Partidul Reformator Liberal

0
DISTRIBUIȚI

robu

Plecarea lui Călin Popescu din PNL şi vestea că aceasta are de gând să înfiinţeze o nouă formațiune, numită Partidul Reformator Liberal, naşte primele reacţii în urbea de pe Bega.

Într-un comunicat de presă pe care îl semnează “Prof. univ. dr. ing. Nicolae Robu, Primarul Timișoarei, Președintele PNL Timiș, Vicepreședinte PNL la nivel național”, edilul şef ne spune că “sunt pur și simplu uluit de gestul d-lui Tăriceanu.


Nu mi-aș fi putut niciodată închipui că un fost președinte al PNL ar putea vreodată proceda așa cum a făcut dânsul. Consider că i-a întrecut cu mult pe Stoica şi Stolojan. Uimirea mea este cu atât mai mare cu cât eu chiar am fost un admirator al dânsului şi l-am crezut un adevărat om de stat. S-a devoalat, însă, drept cu totul altceva… Eu consider că, în politică, dar în general în viaţă, nu este suficient să ai valoare – în opinia mea, dl. Tăriceanu chiar a fost un Prim Ministru valoros -, mai trebuie să ai şi caracter. Ori, la acest capitol, se pare că pe “piața românească”… e penurie mare. Am convingerea că dl. Tăriceanu nu va avea succes și că PNL va trece cu bine și peste acest hop, cum a trecut peste atâtea altele în zbuciumata sa istorie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.