Ce dă omul care a inventat ”ziua fără Google” celor care îi...

Ce dă omul care a inventat ”ziua fără Google” celor care îi acceptă provocarea

0
DISTRIBUIȚI

Orădenii beau cafea gratis dacă reușesc să renunțe la telefoanele mobile și la laptopuri pentru o oră. Acesta e prețul ”impus” de proprietarul unui local din oraș pentru a-i determina pe concetățenii săi să mai stea de vorbă, la propriu.

telefoane inkise pentru cafea

De câteva zile, zeci de tineri intră în cafeneaua – centru cultural Moszkva își abandonează telefoanele mobile pe tejgheaua barului, apoi comandă cafea și o savurează stând de vorbă cu prietenii.


”Technology is the Viagra of the unimaginative! Totul a pornit de la o observație personală: oamenii veneau,  își comandau o bere sau o cafea, apoi își deschideau device-ul – telefon, laptop, tabletă – și acolo îi uita Dumnezeu. Oamenii nu mai interacționau între ei. Am zis că o cârciumă e un loc de socializare de fapt, și am decis să le reamintesc orădenilor acest lucru”, povestește graphic-designerul George Staicu, 37 de ani.

George Staicu nu este la prima ”abatere”. El este cunoscut în lume drept omul care a inventat ”ziua fără Google”. Acum patru ani a inventat acest concept care a prins mai ales în străinătate, și pe care îl popularizează  pe o pagina web dedicată, www.onedaywithoutgoogle.org. (Sursa foto: Petra Cvelbar)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.