Ce îl întreabă şeful PDL Timiş pe deputatul Ciobanu, după ce acesta...

Ce îl întreabă şeful PDL Timiş pe deputatul Ciobanu, după ce acesta a acuzat că pedelişii sunt pe picior de plecare în Mişcarea Populară

2
DISTRIBUIȚI

Constantin Ostaficiuc presedinte PDL Timis (2)

Deputatul PSD Gheorghe Ciobanu a lansat, la sfârșitul acestei săptămâni, un atac la adresa foştilor colegi din PDL. Nemulţumit că deputatul PDL Alin Popoviciu a anunţat că în Timiş nu vom avea centru intermodal, Ciobanu a declarat că „judeţul Timiş va primi bani pentru centură, pentru centrul intermodal, pentru apă şi canal.


Eu eram încântat de bani, mai ales că vin şi pentru spitalul de copii. Cred că trebuie să fim mai atenţi în declaraţii, nu se poate, pe fondul unei realizări considerabile, să aflăm că în media se prezintă un personaj dintr-un partid, PDL, să spună asemenea lucruri. Vreau să vă spun că aceşti colegi de la PDL, o parte sunt la prânz în PDL şi seara la Mişcarea Populară şi invers. Nebunia asta te face să te zăpăceşti de cap şi doar aşa pot să îmi explic cum pot să spună aşa ceva în conferinţa de presă”.

Întrebat cu privire la acuzele fostului coleg, preşedintele PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc, a comentat simplu: „sunt curios când i-a întâlnit, la dimineaţa sau seara”. Totodată şeful PDL Timiş a spus că nu are cunoştinţă ca vreun membru de la formaţiunea pe care o conduce să vrea să plece înspre Partidul Mişcarea Populară.

2 COMENTARII

  1. PDL-iştii şi PMP-iştii sunt cei mai duplicitari dintre comuniştii tineri şi uteciştii cu aspiraţii veleitare.TOŢI SUNT DATORI SECURITĂŢII, acum îşi plătesc datoria !

  2. Ooo….Ghita Ciobanu….Imi amintesc cum venea olimpya cu masina la vama moravita, ar fi facut orice …ORICE….pe urma ciobanu a luat-o de nevasta „ca era fata buna si cuminte” LOL…Salutari de la Raditza pe care l-ai dat afara pentru ca s-a ocupat „de olimpia” cu metodele specifice….LOL

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.