Ce a mâncat un suspect din arestul Poliției Caraș Severin pentru a...

Ce a mâncat un suspect din arestul Poliției Caraș Severin pentru a scăpa de după gratii

0
DISTRIBUIȚI

inchisoare

Comportament bizar din partea unui deținut închis în arestul  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin. Acesta a început să mînânce bucăți de cupru dintr-o țeavă. Polițiștii l-au salvat de la posibile complicații medicale grave, însă bărbatul a refuzat să le spună de ce a recurs la un asemenea gest.

”În seara zilei de 11 februarie G.I., în vârstă de 33 ani, care se afla în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, a rupt din ţeava de cupru care susţinea perdeaua de la duş, trei bucăţi, fiecare de câţiva milimetri, pe care le-a ingerat.


Bărbatul a pregătit alte trei bucăţi, însă a fost oprit la timp de agentul de poliţie care asigura paza persoanelor reţinute. Imediat, acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa unde i-au fost făcute investigaţii şi s-a stabilit că nu sunt riscuri asupra sănătăţii şi integrităţii corporale, iar bucăţile înghiţite vor fi eliminate pe cale naturală, lucru care s-a şi întâmplat”, a declarat Ancuța Cărbunariu, ofițerul de presă al Poliției Caraș-Severin.

Bărbatul este condamnat pentru furt, și încarcerat în Penitenciarul Timișoara, și ajunsese în arest preventiv la Reșița pe data de 10 februarie, unde urma să petreacă două zile, pentru a fi cercetat în alte dosare penale. Individul este cunoscut cu antecedente penale, recidivist, fiind condamnat pentru infracţiuni de furt. Ieri, G.I. a fost transferat înapoi în penitenciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.