Ce ofertă profitabilă pentru municipalitate a prezentat viceprimarul Traian Stoia

Ce ofertă profitabilă pentru municipalitate a prezentat viceprimarul Traian Stoia

0
DISTRIBUIȚI

iluminat de craciun

O economie de 20% – asta ar putea obţine primăria la facturile pentru energie. Economia ar presupune, însă, și schimbarea furnizorului de curent electric pentru nevoile orașului.

Anul trecut, contractul cu furnizorul de energie electrică al orașului a fost renegociat, astfel că s-a obţinut o reducere a facturilor emise pentru iluminat public, clădirea primăriei şi alte clădiri în care se desfăşoară activităţi ale primăriei cu suma de 1.8 milioane de euro pe an.

Viceprimarul Traian Stoia a dezvăluit astăzi că „există o ofertă la ora actuală prin care, în condiţiile în care ne adunăm toţi consumatorii, societăţi din subordinea primăriei, pe linie de consiliu local, am putea obţine la ce avem acum 20% reducere la costul total”.


Practic pe lista de consumatori ar intra şcolile, primăria, dar şi societăţile din subordine, precum Colterm sau Aquatim.

Singura regie care nu ar schimba furnizorul va fi RATT, despre care Stoia spune că are un contract avantajos. O decizie privind propunerea primită de Stoia va fi luată în viitorul apropiat. Viceprimarul nu a dorit să facă public numele ofertantului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.