Conflictul dintre ţărănişti fierbe mocnit. Ce au de împărţit Orza şi Moldovan

Conflictul dintre ţărănişti fierbe mocnit. Ce au de împărţit Orza şi Moldovan

0
DISTRIBUIȚI

moldovan valentin 1_bun

Un partid ca o mare familie fericită şi fără probleme – este imaginea pe care preşedintele PNŢCD Timiş, Valentin Moldovan, o afişează în faţa presei atunci când este întrebat despre conflictele din formaţiunea pe care o conduce.

La finele anului trecut Adrian Orza, consilier local, cunoscut timişorenilor pentru mandatele de viceprimar sub domnia edilului şef Gheorghe Ciuhandu a fost schimbat de la conducerea PNŢCD Timişoara, în locul lui fiind numit Ciprian Mihok, momentan interimar pe post.


Cu privire la situaţia actuală din PNŢCD Timiş, Orza a declarat pentru un cotidian local că nu doreşte nicio funcţie în partid şi că nu va candida la un nou mandat în fruntea organizaţie municipale, menţionând că alegerea sa nu se bazează pe o distanţare faţă de PNŢCD, ci pe delimitarea faţă de anumiţi oameni din partid.

Deşi Orza susţine că nu doreşte să candideze nici măcar pentru un mandat în Parlamentul European, preşedintele PNŢCD Timiş se face că nu aude şi îl invită pe Orza să încerce. „Este binevenit să candideze, dacă doreşte să facă acest lucru”, a comentat Moldovan pe marginea ipotezei. Mai mult, şeful ţărăniştilor a spus că nu există niciun conflict între el şi Orza şi că totul este sub control în interiorul partidului, singurele discuţii fiind planuri legate de revenire în sondaje şi de alegerile europarlamentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.