Ce spune deputatul PPDD Adrian Diaconu despre o plecare din partid. Cum...

Ce spune deputatul PPDD Adrian Diaconu despre o plecare din partid. Cum îl caracterizează PSD-istul Ciobanu

1
DISTRIBUIȚI

adrian diaconu 1

Conform unei statistici a Institutului de Politici Publice București, în anul 2013 cele mai multe migrații din rândul parlamentarilor au avut loc de la PP-DD înspre alte partide. Mai exact, cei mai mulți dintre cei aleși sub sigla partidului Domnului Dan au decis să părăsească formațiunea pentru alte partide mai cunoscute. Legat de mișcarea de pe scena politică, conform unor informații de ultimă oră, nu mai puțin de zece deputați de la PP-DD ar urma să plece înspre alte partide.


Contactat de PRESSALERT.ro și întrebat dacă va pleca și el,  deputatul PP-DD Timiș Adrian Diaconu a declarat că nu se pune problema de aşa ceva, cel puţin în ceea ce îl priveşte pe el şi pe senatorul de Timiș Ion Iovescu. Diaconu a explicat că există discuţii cu privire la problemele din interiorul partidului şi nu sunt puţin cei care au plecat, el nu se număr printre cei care vor părăsi barca ăn momente de furtună.Acesta a explicat şi că cei mai mulţi deputaţi şi senatori au plecat înspre UNPR şi PC. Deputatul a conchis la acest moment o schimbare de partid „ar fi lipsă de viziune”.

Întrebat despre un posibil transfer al lui Diaconu, deputatul PSD Gheorghe Ciobanu, un apropiat al pepededistului,  a comentat că „nu am informaţii, dar aplecarea lui e mai degrabă de social- democrat, dar nu am negociat un transfer, îşi vede de treabă, e lider naţional al PP-DD, un om important în partid”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.