Ce spune șeful PMP Timiș, Radu Lambrino, despre transferurile din PDL

Ce spune șeful PMP Timiș, Radu Lambrino, despre transferurile din PDL

3
DISTRIBUIȚI

lambrino

Opoziția din Timișoara s-a îmbogățit oficial cu un nou partid. Este vorba despre Mișcarea Populară Timiș, filială condusă de fostul pedelist Radu Lambrino.

Prezent în fața presei pentru a expune planurile pe care partidul pe care îl reprezintă, Lambrino a fost întrebat despre posibilele transferuri din PDL Timiș.


”Mi-e greu să vă spun la modul ăsta dacă am discuţii, sunt zi de zi oameni care vin înspre partid, mulți dintre ei spun că au avut adeziuni la PDL și au lucrat pe diferite zone din oraganizația PDL Timiș. Vă spun foarte sincer că eu, care am fost 18 ani în PD, nu am discuții punctuale și nu mi-am dorit să racolez oameni din PDL. Sunt obligat să spun că toți aceia care consideră că politica dusă de președintele Băsescu și proiectele sectoriale gândite în aparatul de la Cotroceni sunt proiecte bine gândite pentru a moderniza România sunt bineveniți în Mișcarea Populară”.

Șeful PMP Timiș nu a dorit să spună cine sunt pedeliștii de top pe care îi vrea alături de el din filiala Timiș, dar a ținut să precizeze că ”singurul politician care este pe un trend ascendent este Traian Băsescu toți ceilalți au probleme de credibilitate și sunt în cădere liberă”.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.