Ce spune şeful SMURD, Mihai Grecu, despre intervenţia din Ungaria

Ce spune şeful SMURD, Mihai Grecu, despre intervenţia din Ungaria

0
DISTRIBUIȚI

ambulanta-smurd-

22 de persoane, dintre care şi trei români, au trăit momente de groază noaptea trecută, după ce autocarul în care se aflau a căzut într-un canal adânc de 10 metri, în Ungaria. Ministerul de Interne şi cel al Transporturilor au demarat rapid procedurile de intervenţie, dat fiind faptul că autocarul era unul românesc, înmatriculat în Harghita.

La faţa locului a fost trimisă şi o echipă de intervenţie, condusă de şeful SMURD pe zona de vest, Mihai Grecu, pentru a evalua starea celor accidentaţi şi a lua măsurile care se impuneau.


“Din fericire, am constatat la faţa locului că cei trei români, toţi din judeţul Harghita, suferiseră răni uşoare şi nu au necesitat internare. Misiunea noastră a fost de a evalua situaţia şi de a întocmi procedurile de sprijin şi repatriere pentru cetăţenii români. S-a hotărât trimiterea unui echipaj SMURD din Timiş şi a unei echipe de poliţie din Arad, întrucât acestea erau cele mai apropiate de locul în care s-a produs accidentul”, a declarat pentru PRESSALERT.ro, Mihai Grecu.

Autocarul în care se aflau 26 de pasageri este înmatriculat în judeţul Harghita şi plecase vineri de la Băile Homorod spre localitatea Pecs. Ministerul Transporturilor a anunţat că inspectorii Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) urmează să facă un control la sediul firmei operatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.