Ce sume pleacă de la bugetul local şi cel judeţean pentru finanţarea...

Ce sume pleacă de la bugetul local şi cel judeţean pentru finanţarea ediţiei din 2014 a Festivalului Jazz Tm

0
DISTRIBUIȚI

kurt_elling_jazztm_adevarul

Festivalul organizat de municipalitate, Jazz Tm, va beneficia şi în acest an de sume importante primite ca finanţare atât de la bugetul local cât şi de la cel judeţean.

La primul plen din acest an, Consiliul Local Timişoara a votat alocarea a 100.000 de euro pentru organizarea evenimentului.


Suma este aceeaşi ca şi la prima ediţie, anul trecut. La fel va proceda şi Consiliul Judeţean Timiş, care în 2013 a alocat 30.000 de lei pentru festivalul din urbea de pe Bega. Pentru susţinerea evenimentelor culturale la CJT, conform bugetului votat pentru acest an, au fost alocaţi nu mai puţin de 3.500.000 de lei. Şeful Comisiei de Cultură, pesedistul Adrian Negoiţă spune că până acum au fost depuse nu mai puţin de 2.600 de proiecte care ar dori să beneficieze de finanţare. Pesedistul spune că, din acestea, cel mai probabil vor rămâne mai puţin de 2.000 de evenimente care vor primi bani de la CJT.

Lista finală cu proiecte care vor fi finanţate va fi gata până la data de 13 februarie. Legat de suma alocată pentru Jazz Tm, deşi acesta nu este cunoscută până acum, Negoiţă spune că nu va fi mai mare ca în 2013. Ediţia din acest an a festivalului se va desfăşura în intervalul 9 – 11 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.