Cei şapte membri ai grupării spărgătorilor de lux, puşi în libertate de...

Cei şapte membri ai grupării spărgătorilor de lux, puşi în libertate de Curtea de Apel Timişoara

46
DISTRIBUIȚI

spargatori 10

Curtea de Apel Timişoara a admis astăzi contestaţia celor şapte membri a bandei spargătorilor de lux, împotriva deciziei Tribunalului Timis de arestare preventivă. Acuzaţi că au spart mai multe locuinţe din Timiş, Caraş-Severin şi Sibiu, prejudiciul fiind de peste un milion de euro,  Jurci Ciprian, Mihălțan Ciprian, Răzvan Donici, Ciprian Câmpean, Bolbos Adrian, Pășan Ion şi Cheregi Dănuț au fost arestaţi.

Din investigații a reieșit că printre loviturile date s-a numărat şi spargerea de la Oţelul Roşu , de unde au susstras un seif în care erau 1,7 milioane lei. Un muncitor care a lucrat la casa lui Lupșac a fost abordat de Cosmin Cernescu care l-a întrebat dacă soții Lupșac au un seif în locuință, afirmând că are informația că sunt 500.000 euro în el. Cernescu i-a promis că muncitorului că-l va recompensa dacă-i dă informaţii utile, spunându-i că ştie “băieţi profesionişti”, adică “echipa lui Păşan din Timişoara”.

După ce a aflat că Lupşac este plecat în Thailanda în concediu, s-a acţionat. Prima lovitură a fost dată în noaptea de 21 ianuarie 2013 când Ion Păşan, Mihai Dănăilă şi Ioan Mihălţan au forţat uşa de la intrare în casă şi din dormitor au furat un seif de mici dimensiuni, în timp ce Cernescu asigura protecţia patrulând cu maşina în zonă.


Când hoţii au intrat în casă acolo dormeau bona şi cei doi copii ai familiei Lupşac. În seif nu au găsit decât 5.000 euro, bijuterii, cheia de la un BMW X5 şi telecomanda de la garaj. Spărgătorii au decis să caute cel de-al doilea seif din casă şi în 23 ianuarie, cei trei au revenit la Oţelu Roşu împreună cu Adrian Bolbos, Ciprian Câmpean şi Constantin Donici. Deplasarea s-a făcut cu mai multe maşini, printre care şi un microbuz condus de Ciprian Jurgi. Pentru a verifica vigilenţa paznicului şi a putea vedea ce se întâmplă în spatele imobilului ţintă, Bolbos, Păşan şi Câmpean s-au dus cu un microbuz plin cu resturi metalice la sediul firmei familiei Lupşac, noapte aîn jurul orei 1. Aceştia au tras de timp, făcându-se că nu înţeleg cum trebuie să procedeze cu descărcarea materialelor. Ulterior, în jurul orei 3, folosindu-se de telecomanda furată din primul seif, au deschis garajul şi au intrat cu un microbuz. În maşină au încărcat seiful de 1,5 tone cu ajutorul mai multor răngi şi bucăţi de cauciuc, după care l-au dus la casa lui Mihălţan din Cernăteaz.

Avocatul Călin Stăiculescu a declarat pentru PRESSALERT.ro: „Am cerut admiterea contestaţiei şi punerea în libertate, având în vedere că prin noul Cod Penal limitele de pedeapsă sunt mult mai mici. De asemenea, am invocat faptul că, pentru arestare nu mai sunt suficiente doar indiciile, fiind nevoie să fie aduse de către acuzare probe că s-au săvârşit acele infracţiuni”.

46 COMENTARII

  1. Se Știa doar erau oamenii lui Udrea, i-au dat drumul lui UDrea, le-au dat drumul si oamenilor lui, nu cumva judecătorul care a judecat e Ionescu? Tara de cacat, judecători corupți care se vând ușor, doar acești Hoții au destui bani dacă au furat un milion de euro sa ii arunce acolo 100.000 si la judecător, doar Udrea cunoaște pe toată lumea, gunoi de judecător, arestați-l pe judecătorul Ionescu care e protectorul hoțiilor, pe mana cu avocatul hoțiilor Bolosin

  2. rushine justitiei,rushine ponta,rushine noul cod penal
    drept multumire astia o sa le goleasca seifurile de shpaga completului de judecata:)))))))

  3. INCREDIBIL NUMAI IN ROMÂNIA SE POATE ÎNTÂMPLA ASA CEVA !PE ACEȘTI JUDECĂTORI CARE AU ADMIS ASA CEVA NU II IA NIMENI? DNA, DIICOT PE UNDE SUNTEȚI ?

  4. nu se poate, in ce tara traim ? oare celor care i-au judecat le-a facut cineva un consult medical sa vada daca sunt sanatosi la cap?
    Fantastic, nebunii au ajuns sa ne judece. Pana se termina procesul mai dau vreo 20 de tunuri, poate omoara si vreo doi trei oameni.Poate le da cineva vreun pont sa intre sa ii ia gatul si bunurile chiar acestui cretin de judecator.

  5. Dragi interlopi braconieri!!! Vedeti ca au mai ramas doua ciute de lopatar la coltul padurii la Bececul de Jos. Ar fii pacat sa nu va urcati cu masina pe ele . Si ca recomandare , nu mai smulgeti usa la parcul de vanatoare cu jeepul , incercati macar sa sariti gardul ca poate pe viitor va prinde bine.

  6. Dragi hoti aveti liber la furaciuni, va rugam doar ca in incursiunile voastre prin casele oamenilor sa nu faceti si victime umane !
    Spor la treaba si la mai mare!
    Felicit magistratii care i-au judecat ca au reusit sa castige intr-o zi cat altii in zece ani !

  7. Japca pe fata. Am fost in sala si avocatii hoțiilor erau uluiți cand au auzit pronuntarea sentințeli se uitau unii la alții si nu le venea sa creadă ce auzeau din gura judecătorului,nu le venea nici lor sa creadă , probabil ca nu Știau ca clienții lor au lucrat si ,,underground „.Acum avocatii braveaza, dau interviuri pe la presă.RUȘINE, Gunoaie de magistrați.

  8. In toate relele este si un bine,nu stiu daca stiati ca seful finantelor Otelu Rosu este din camarila PSD,averile sunt facute cu sprijinul PSD local ,sper sa scape acesti baieti si sa mearga si peste altii ca toti au bani cash (negrii) in case ca nu pot sa-i duca la banci ca e pericol cu provenienta;hai PSD!!! hai USL!!! ca tot ce pregatesti in justitie v-a fi impotriva voastra candva.

  9. Sa inteleg ca asta-i ”haiducie” moderna? Cu sprijinul justitiei, furi de la unii si te scot oamenii legii…
    Buei, pai mie mi-ar mai fi frica in propria casa. Astia intra peste tine si-ti fura de sub nas la ce legi avem…. Ai, iai, iai!

  10. Judecători plătiți de stat din banii noștri își bat joc de statul care ii plătește.Judecatorii își bat joc de munca procurorilor si polițiștilor in număr de 150 care au participat la acțiune .E bine sa iei bani si de la stat si din alta parte.

  11. De ce credeti, ca astia sint mai hoti decit judecatorii care i-au eliberat? Pe ei ii inteleg , ca sint primitivi, dar JUSTITIA , care este corupta, ce ar merita? Nu se vede clar, citi oameni au furat si nenorocit acesti asa-zisi judecatori! Le va veni rindul si lor! Justitia lui Ponta, la fel ca cea a lui Basescu! Rusine, ratatilor !

  12. am citit acest articol de 20 de ori si nu-mi revin.. nu pot crede ca se poate intampla asa ceva.. asta e rahatul de tara corupta in care traim.. niste libidinosi putoi, trasi 3 luni la sala, intra in casa peste noi, ne fura agoniseala,ne privesc in ochi si ne sfideaza.. rad efectiv..pt ca au furat destul cat sa arunce niste maruntis la jegosii de judecatori.. ca doar nu dau de la ei.. tot de la noi cei pagubiti..nu ne ramane decat sa ne socotim norocosi ca nu eram si noi prin casa la ora respectiva, ca prob eram prin spital acum sau intre 4 scanduri sau mai este o varianta.. sa ne facem singuri dreptate.. eu unul asa voi face.. cunosc cativa.. le stiu casele.. le stiu masinile.. ,, sa vedem cum se vor simti calcati in intimitatea lor.. sa vedem cum se vor simti amenintati ,, cum se vor simti sub teroare..

  13. Voi astia care va plangeti aici ca justitia e corupta..ca judecatorii si procurorii sunt niste hoti…ca Timisoara este condusa de niste gasti de interlopi…ca romii din oras castiga imobile in instanta pe banda rulanta si acus vor face legea in oras…ATI PUS MANA SA FACETI CEVA CA SA CONTRACARATI ASTA?????? Sau stiti doar sa aveti pareri si opinii ca doar traim in democratie……Cand veti realiza ca VOI sunteti mai multi ca EI veti schimba ceva. Sper doar sa nu fie prea tarziu !!!

  14. Strigătoar la cer indivizii nu au o zi pe cartea de munca, dar au case de sute de mii de euro, terenuri ,BMW x5′ bmw x6, Audi A6, s.a. mașini toate după 2010 ( in curtea poliției sunt 13 mașini care valorează peste 300.000 de euro aparținând acestor infractori) iar cei care i-au judecat sa fac ca nu vad, oare sunt chiori? Hoții și-au făcut binele socotelile, mai bine o șpagă frumoasa in urma căreia judecătorul le-a ridicat toate Interdicțiile Si așa Hoții au rămas cu bunurile, păgubiții cu degetul in gura, judecătorul cu șpaga si toată lumea e mulțumita.

  15. Fratilor , nu va faceți probleme …eu voi premia fiecare mana rupta, picior rupt ,cap spart si alte mai rele a celor 7 fantastici ; voi face tot posibilul sa-i macelaresc ; se vor întâmpla multe , mai au si familii , exact așa cum au atentat si ei la viața familiilor altora……ca doar ii cunoaștem acu…))))

  16. Mai fraierilor aschia nu sare departe de trunchi. Tatal acestui judecator celebrul Ionuca „Lemn” a fost campionul la restituirile de case si aur mafiei imobiliare tiganesti.

  17. dar ce mai comenteaza si ponegresc militienii ofticati …ati ajuns voi mai desptepti decat judecatorii ! unde-i lege nu-i tocmeala ! s-au dus vremurile cand se aresta pe vorbe sau indicii ! ati auzit de ”Principiul Prezumtiei de Nevinovatie”, daca ar fi vreunul din voi arestat ce v-ati mai grabi repede sa-l invocati ! astfel pana la pronuntare unei hotarari de condamnare orice om este nevinovat ! voi dupa mintea voastra ati inteles pe dos ca de obicei !

  18. Acum înțeleg de unde are bani alcolicul de IONESCU sa schimbe mașinile din trei in trei luni, nu cumva tot el l- a pus pe liber pe Jurj, si mai târziu pe Udrea. Poate rămâne cu șpăgile si pierde ce are mai drag, sunt prea mulți păgubiții nu se știe de unde bate vântul . ATTENTION

  19. Felicitari pressalert pentru ca sunteti cu ochii pe ei; asta denota profesionalism si sete de aflare a adevarului, de a urmari starpiturile de oameni (judecatori, infractori periculosi) sa ajunga acolo unde le e locul, cu toate ca eu cred ca socoteala e facuta deja; daca urmariti sentintele judecatorului ce a admis cererea inculpatilor de punere in libertate, veti vedea ce fel de „justitiar” este; pai cum sa-i tii in arest cand tu te petreci cu ei?

  20. ma ratatilor , daca nu aveti informati adevarate dece vorbiti aiurea , ce treaba are ionescu cu liberarea lui udrea si celolarti inculpati …

  21. totii care scrietii pe pressalert sunteti niste frustrati si va mancati din cur ))))) creapa ranza in voi ))) si nu va mai datii voi cu parerea mai bn va ti plati facturile restante la curent ,gaz si intretinere si plimbativa nepoti in parc ))))

  22. Pai spune-i lui Mihaltan sa scoata de unde au igropat armele care le-au furat de la Sibiu sau borcanul cu banii ingropati(suta de mii de euroi-partea lui de la Otelu Rosu) in spatele casei sa-si ia niste arme mai ca lumea si sa nu le mai tina acasa ca le gasesc iar mascatii. Vezi tigane ca stiu tot, vezi tu cum te viind femeile si pe tine si pe prostovanul de Bolbos- ,,iubi”- a lui da cu curul si la seful ei unde a lucrat ca secretara la service si asa afla garda tot ce faceti berbecilor.

  23. Apropo Topoare poate iti dau o barda in cap si o sa inveti sa numeri pana la 10 nu doar pana la 3 .Vad ca esti valetul lui Udrea, v-am spus ca o sa vina un cioban intr-o zi va da doi plumbi in cap si s-a terminat cu voi interlopi de cacat

  24. anonimooo oricum esti anonim pe aici asa cum ti-e numele, oricum n-or sa scape de puscarie, chiar daca l-au cumparat pe Ionescu, sunt prea multe si clare probele ca sa mai scape de puscarie

  25. LA PUSCARIE, LAA PUSCARIIIIEEEEEEE, HOTIII LA PUSCARIIIEEEE!
    SA LE DEA DRUMUL DUPA VARSTA DE 50 DE ANI CAND NU MAI POT SA SARA GARDURILE, CAND AJUNG BUNICI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.