Cel mai mare târg de carieră ajunge la Timişoara. În ce companii...

Cel mai mare târg de carieră ajunge la Timişoara. În ce companii se pot angaja tinerii profesionişti

0
DISTRIBUIȚI

Angajatori de top

Dacă eşti un profesionist cu experienţă şi îşi doreşti să avansezi în carieră sau să îţi schimbi locul de muncă cu unul pe măsura experienţei tale, eşti invitat la Angajatori de TOP pentru a-ţi depune CV-ul direct la angajatorii preferaţi.

Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră pentru tinerii profesionişti, revine în oraşul de pe Bega, la mijlocul lunii martie. 40 de companii multinaţionale, printre care Microsoft, McDonald’s, Alcatel, Continental sau Yazaki, participă la evenimentul desfăşurat la Centrul Regional de Afaceri în perioada 14 – 15 martie.

Vizitatorii vor avea posibilitatea să aplice pentru o diversitate de oportunităţi de carieră, potrivite cu experienţa lor şi planurile de dezvoltare.


Nu mai puţin de 5.000 de vizitatori au trecut pragul târgului de carieră desfăşurat la Timişoara în anii precedenţi. Amploarea naţională a evenimentului, numărul mare de oportunităţi de carieră atât pentru profesionişti cât şi pentru studenţi, o zonă dedicată workshop-urilor şi conferinţelor tematice, definesc cel mai mare târg de carieră din România, ce reuneşte cele mai mari companii din ţară.

Intrarea la eveniment este gratuită şi se face pe bază de CV. Nu mai este necesar însă să-ţi tipăreşti un alt CV pentru fiecare job pentru care doreşti să aplici, ci este suficient să-ţi descarci CV BareCODE-ul. Printr-o simplă scanare, CV-ul tău va intra direct în baza de date a angajatorilor. Mai multe informaţii puteţi afla de pe site-ul www.hipo.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.