Cele mai trăznite cadouri de 1 martie se cumpără la Timișoara. Cât...

Cele mai trăznite cadouri de 1 martie se cumpără la Timișoara. Cât costă mărțișoarele-prezervativ FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1978354583">

IMG_2462

Zeci de comercianți își expun de câteva zile mărțișoarele în centrul orașului. Astfel, timișorenii pot cumpăra mărțișoare viu colorate, din flori naturale, hârtie sau pietre semiprețioase.

Unul dintre vânzători a venit, însă, cu o idee trăznită. Lizu comercializează prezervative sub formă de mărțișoare cu prețul de opt lei. Timișoreanca povestește că ideea aparține unor prieteni de-ai săi, care s-au gândit să vină pe piață cu ceva nou. “Toți oamenii care le văd rămân surprinși, zâmbesc, dar lumea este interesată de ele, chiar am vândut zilele astea câteva”, povestește Lizu. “1 + 1 = 3, if you don’t use a condom (n.r. dacă nu folosești prezervativul)”, “size don’t matter (n.r. mărimea nu contează)”, sau “I love sex with you (n.r. îmi place să fac sex cu tine)” sunt doar câteva dintre mesajele scrise pe mărțișoarele-prezervativ.

Mărțișoarele din centrul Timișoarei au prețuri pentru toate buzunarele. Astfel că cele mai ieftine costă doar 50 de bani, iar cele mai scumpe se ridică la suma de 45 de lei, și anume cele cu pietre Swarovski. Printre preferatele timișorenilor se numără și mărțișoarele din flori naturale, care costă cel mult cinci lei. Ioan Dumbravă confecționează astfel de mărțișoare de zece ani și povestește că lucrează la ele tot anul. “La început am văzut confecționarea și vânzarea de mărțișoare ca o afacere, dar acum nu mă mai pot opri. O dată virusat, nu mai poți să scapi de acest hobby”, ne spune bărbatul, care vinde trandafiri uscați ca mărțișoare.

Nu lipsesc din centrul orașului nici mărțișoarele cu Poli Timișoara, care costă 15 lei, ghioceii sau șnururile alb-roșii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.